Dobre stvari

Šta sve treba da se nađe u bebi torbi?

Baby oprema na krevetu sa rancem

Roditelji, pogotovu mame znaju da je najbolja kozmetika za bebe veoma važna, a pošto je bebina koža posebno osetljiva i nežna, potrebna joj je i posebna nega. A koja je to najkvalitetnija bebi kozmetika? Online shop ima brojne brendove u svojoj ponudi zato na vreme izaberite sve što vam treba za bebu.

Kada se među stvarima u bebi torbi nađe i najbolja kozmetika za bebe, onda nema brige ako se pojavi osip od pelene, jer tu je krema za osip.

Stvari bez kojih se ne izlazi napolje!

Da li vam beba doji? Koliko je dete staro, da li jede čvrstu hranu ili pije adaptirano mleko?

Od starosti deteta zavisi šta će vam sve biti potrebno kada krenete napolje. Različit broj stvari treba bebi koja doji i detetu koje jede čvrstu hranu, zato dobro se pripremite.

Bebi torba obavezno mora da sadrži 6-8 jednokratnih pelena. Vlažne maramice i podloga za presvlačenje odmah moraju da vam budu pri ruci, ali nemojte zaboravite  barem dve detetove omiljene igračke. Najbolja kozmetika za bebe je takođe neizostavna.

Bebi krema za osip, manja krema za bebe i bebi puder moraju uvek da budu uz vas, a ako već primećujete da je neki proizvod pri kraju, poručite ga brzo i lako. Prodaja kozmetike online je moguća, tako da poručite sve što vam nedostaje za negu deteta.

Svaka mama će potvrditi da se sve menja kada na svet dođe beba. Dok još ne ostanu u drugom stanju, većini dama uvek nedostaje jedan idealni par cipela i jedna torba koja se savršeno uklapa sa tim cipelama

A kada su trudne, sve buduće mame maštaju o kvalitetnoj obući koja ih neće žuljati i u kojoj će se udobno osećati. Tek nakon porođaja im je posebno važna udobna obuća i velika torba u koju će stati sve stvari neophodne za bebu.

Sve za bebu!

Uvek je najteže na početku!

To svaka mama kaže kada se porodi sa prvim detetom. Nikad se ne zna šta će detetu zatrebati u prvoj poseti prijateljima ili prilikom prvog odlaska u dom zdravlja.

Kasnije se stekne navika i pripremanje deteta za izlazak postaje rutina. Kako dete raste i potrebe se menjaju, pa što je dete veće, više igračaka treba, više hrane, a nekada može zatrebati i bebino omiljeno ćebe.

Dok bebu dojite nije vam neophodna dodatna oprema, ali ako dete hranite na flašicu, onda sa sobom imajte sve što vam je potrebno da dete nahranite u šetnji. Ako vaš mališan jede čvrstu hranu, onda obavezno sa sobom ponesite sokiće, kašicu, vodu, čašu i kašiku.

Osim što je danas moguća prodaja kozmetike online, u ponudi nije samo kozmetika. Online shop ima i različite flašice, čaše i kašice i drugu dodatnu opremu za bebe zato prelistajte ponudu koju ima Lilly Drogerie online prodavnica.

A u bebi torbi ne treba da se nađu samo bebine stvari.

Dešava se da mame u brzini zaborave svoje lične stvari, zato obavezno sa sobom ponesite telefon, novčanik, papirne maramice, a bilo bi dobro da imate pri ruci i mini apoteku i rezervnu majicu, jer može da se desi da vas beba isprlja.

Modni detalj svake mame – bebi torba!

Kada se beba rodi, obavezni modni detalj svake mame postaje bebi torba. Dok vam dete malo ne odraste, bez torbe za bebu nećete moći nigde da mrdnete. Zato budite pažljivi prilikom kupovine. Nemojte odmah da kupujete prvu torbu koja vam zapadne za oko, već malo pogledajte kakve sve torbe imaju u ponudi.

Predlažemo vam da bacite pogled i na online ponude, jer nije danas samo moguća prodaja kozmetike online. Osim što se najbolja kozmetika za bebe može poručiti uz pomoć nekoliko klikova, u vašoj korpi se može naći i funkcionalna, lepa i veoma moderna bebi torba.

Najnoviji tekstovi

AutomobiliDobre stvariLifestyle

Kako zaraditi od polovnog automobila?

Kada odlučite da je vreme da svoj stari automobil zamenite novim obično je prvo što radite traganje za novim automobilom …

Putovanja

Sniženje cena avio-karata za Svetski dan turizma

Svetska turistička organizacija odredila je još 1970. godine 27. septembar kao Svetski dan turizma koji se na različite načine obeležava …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke