Dobre stvari

Selidba bez stresa: Trikovi za jednostavno pakovanje

Dva radnika unose stvari za selidbu u kamion

Iako su sastavni deo života selidbe nikada nisu bile lake i jednostavne, pogotovo ako ih obavljate samostalno. Ljudi koji su se oprobali u samostalnom seljenju stvari po gradu ovaj proces često opisuju kao jako stresan period u kome je svaki trenutak bio nepredvidljiv.

Da ne pominjemo količinu stvari koja se zbog neposedovanja adekvatnog prevoznog sredstva može polomiti, oštetiti ili ogrebati. Tu su problemi sa montažom i demontažom stvari, ali i neposedovanje objekta u kome bi osoba koja se seli mogla na neko vreme da skladišti stvari koje trenutno nema mesta ili nameštaj za sobu koja se trenutno renovira.

Dobre vesti su te da sve ove navedene probleme možete rešiti pozivom stručnjaka koji će brzo, lako i bez preterane muke moći da u potpunosti organizuju vašu selidbu do najsitnijeg detalja. Govorimo o najboljoj agenciji za selidbe koju možete angažovati, agenciji koja već dugi niz godina zauzima visoko mesto po najkvalitetnije obavljenoj usluzi u Beogradu a i šire. Agencija Profi selidbe veoma je hvaljena od strane svih onih koji su imali tu sreću da sarađuju sa njima, uz njih selidbu opisuju kao veoma jednostavnu stvar koja je uz stručni tim bila obavljena gotovo neprimetno.

Usluge agencije Profi selidbe

Za sve one koji žele da u potpunosti relaksirano i uz u potpunosti realnu cenu izvrše selidbu i to u rekordnom roku, agencija Profi selidbe nudi najbolje usluge samo za vas. U ponudi njihovih usluga izdvajaju se selidbe kamionom, kombi selidbe, dostava nameštaja i prevoz bele tehnike, odnošenje starog nameštaja, selidbe u pešačkoj zoni, skladištanje stvari i nameštaja, pakovanje za selidbe, demontaža i montaža nameštaja, iznajmljivanje fizičkih radnika i selidba klavira.

Za više informacija i detalja o svim uslugama agencije Profi selidbe Beograd obavezno potražite na njihovom web sajtu.

Po čemu se ova agencija za selidbe izdvaja od ostalih?

Nakon bezbroj uspešno obavljenih selidbi i pređenih kilometara, sa sigurnošću se može tvrditi da obavljaju svoj posao na najvišem mogućem nivou. Samo za svoje klijente nude fleksibilnu i profesionalnu uslugu koja je u potpunosti prilagođena njihovim potrebama. Takođe cene selidbe u ovoj agenciji su i više nego realne i potpunosti personalizovane, nećete doplaćivati usluge koje vam nisu potrebne i neće vam se u ukupnu cenu dodati nikakvi skriveni troškovi.

Uz angažovanje ove agencije dobijate pravog i najboljeg saveznika koji će pri svakom koraku u toku same selidbe biti tu za vas, trudeći se da ispuni sve zahteve. Ono što ćete dobiti od njih je brza i efikasna usluga, sigurna selidba nameštaja koji će biti zaštićen i upakovan u najkvalitetnije materijale, tačnost i još puno toga. Kod njih dobićete najviši nivo korisničke usluge od početnog upita, do njihove kućne posete i detaljne ponude. Svaki aspekt biće stručno i temeljno isplaniran i prilagođen tako da u potpunosti odgovara svim vašim potrebama.

Kolike su približno cene selidbe u agenciji Profi selidbe?

Kao što je napomenuto svaka selidba je priča za sebe i isključivo će njena cena zavisiti od usluga koje su u vašem slučaju potrebne. Najveći uticaj na samu cenu imaju količina stvari koje bi trebalo preseliti, razdaljina između dve lokacije, kombi prevoz ili kamion, broj potrebnih radnika, spratnost, mogućnost prilaza objektu i slično. Uvid u ove i slične faktore koji u velikoj meri utiču na cenu selidbe najbolje je da pogledate na sajtu agencije Profi selidbe klikom na link- selidbe Beograd cena.

Najčešće birano prevozno sredstvo za selidbe je kombi, koji je prosto idealan za selidbu manjih stanova. Zapravo sama selidba kroz Beograd je veoma povoljna i njena cena kreće se oko 4500 dinara, sve u zavisnosti od razdaljine. U slučaju međugradskih selidbi cena se računa na drugačiji način, 40 do 50 dinara po svakom pređenom kilometru. Kombi selidbe sa angažovanjem većeg broja radnika iznose 5000 za dva ili 9000 za tri dodatna radnika.

Vreme na utovaru / istovaru je sat vremena i svaki naredni sat doplaćuje se 1000 dinara. Sa druge strane ukoliko se selite iz većeg stana ili kuće verovatno imate i dosta stvari pa je najbolja opcija izabrati kamion za transportno sredstvo. U glavnom gradu selidba kamionom iznosi otprilike oko 6000 dinara, a do ostalih gradova van područija Beograda cena se obračunava po pređenon kilometru i to 60 dinara po kilometru. Dodatno angažovanje radnika se doplaćuje, dok je predviđeno vreme utovara/ istovara 2h i svaki naredni sat doplaćuje se 1500 dinara.

Najnoviji tekstovi

AutomobiliDobre stvari

Kako da uštedite vreme i novac na registraciji vozila

Postoji mnogo faktora koje vozači trebaju uzeti u obzir prilikom procesa registracije vozila. Proces može biti zamoran i složen, sa …

LepotaLifestyle

Letnji stil – Kako ostati trendi kada je napolju 35 stepeni?

Dolaskom leta, dolazi i vreme da osvežimo našu garderobu i prilagodimo je visokim temperaturama. Međutim, to ne znači da treba …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke