Dobre stvari

Rođendani kao najčešći motiv kolegijalnog darivanja

Poslovni sastanak

Pored proslava jubileja poslovanja, rođendani su najčešći motiv kolegijalnog darivanja. Rođendani su uvek veselog karaktera, njima se slavi život, nova decenija i godina više u životu. Novogodišnji praznici se bliže, tako da je i to još jedan od od povoda za darivanje.

Blizak odnos sa kolegama učiniće vas inspirativnim na radnom zadatku. Za dobru poslovnu komunikaciju, neophodna je adekvatna kolegijalnost i solidarnost među zaposlenima. Ipak na većini radnih pozicija postoje omiljene kolege sa kojima se druženje nastavlja privatno, van kruga poslovanja. Obradujte omiljenu koleginicu poklonom koji zaista voli, izmamite joj osmeh na lice i učinite ostatak provedenog radnog dana produktivnim.

Poslovni pokloni za omiljenu koleginicu

Pamtite datume rođendana vaših prijatelja, članova porodice i bliskih kolega na poslu. Na poslu možete darovati takozvane poslovne poklone čiji je sadržaj vezan za domen poslovanja. Poslovni pokloni mogu biti darovani omiljenoj koleginici, uz primenu na druge sfere života. Opredelite se za odabir poklona shodno afinitetu ličnosti, usmerenosti i zaintersovanosti.

Najlepši poslovni poklon koji možete darivati vašoj koleginici, odnosi se na klub kartu knjižara ili posetu nekoj kulturnoj manifestaciji. Uz klub kartice obično dobijate vaučer za kupovinu knjiga, poslovnog i kreativnog pribora, ili vaučer za salon za negu lepote. Poseta kulturnoj manifestaciji može biti zasnovana na kupovini karata za muzički koncert, izložbu, sajam ili festival.

Koleginice koje vole sportske događaje, obradujte kvalitetnim utakmicama ili ekstremnim spustovima paraglajderom. Obradujte ih časovima jahanja ili zanimljivim izletom. Ukoliko koleginice vole modne aksesoare, kupite im marame, ešarpe ili lep komad nakita.

Ešarpa kao poklon za koleginicu je uvek dobar izbor. Zasigurno će se koristiti ukoliko se izabere boja koja se poklapa sa ukusom drage osobe. Ukoliko kupujete ešarpu ili maramu, diskretno pitajte koleginicu koja boja joj je omiljena, ili uzmite neku sličnu ešarpu onoj koju nosi.

Poklonite koleginici omiljene uramljene  fotografije

 Najdraže uspomene u životu zabeležene su u fotografskoj memoriji, slici obojenog sadržaja i punog kolora. Ukoliko redovno pratite promotivne ponude fotografskih radnji, primetićete usluge izrade postera, fotografija različitih dimenzija, raznovrsne foto albume i ramove za slike.

Ukoliko ste sa koleginicom proveli više decenija zajedničkog rada, izgradili puno lepih trenutaka, opredelite se za kupovinu ramova sa vašim zajedničkim fotografijama. Postoji mogućnost izrade fotografisanih slika na platnu, što će vašoj koleginici izmamiti posebne emocije. Naručite  jedinstveni portret na osnovu profila ličnosti, time izrazite zahvalnost za svu nesebičnu poslovnu saradnju.

Kvalitetan ram za fotografije može biti odličan poklon, jer će biti uvek izloženi na vidljivom mestu. Pored zajedničkih fotografijau ramu, ram se može pokloniti i prazan, kako bi draga osoba stavila svoje bitne fotografije u ram.

Izborom kvalitetnog i lepog rama je uvek dobar izbor za poklon za koleginicu.

Poklonite koleginici dekorativne poklone

Dekorativni slatki paketi predstavljaju fino upakovane slatkiše različitih ukusa, koje darujete uz dekorativne ukrasne korpe. Ukoliko koleginice više vole voće, opredelite se za voćne korpe, ispunjene  raznovrsnim voćem. Na organizovanim poslovnim proslavama sa ciljem upoznavanja novih članova tima, nazdravite sa koleginicama u njihovu čast i uspešan početak.

Ukoliko se odlučite za darivanje cvetnih buketa, ispišite motivacione poruke svojom rukom. Sadržaj poruka ne mora ličnog karaktera, ali njime izražavate zahvalnost i poslovnu privrženost. Osmi mart je jedinstveni dan u godini za darivanje koleginica cvetnim buketom ruža, ljiljana ili kala.

Slatki buketi su veoma primamljivi za darivanje, upravo zbog raznovrsnog sadržaja i mogućnosti nesebične podele slatkiša sa svim kolegama. Ukoliko nemate dovoljno inspiracije za dekoraciju, posetite najbližu cvećaru, koja će izgled korpe oplemeniti mašnama. Poklonite koleginici šolje sa motivacionom ili šaljivom porukom. Šolja može biti namenjena za čaj ili kafu, čineći sastavni deo slatkog buketa uz bocu vina.

Birajte poklone koji odgovaraju profesionalnoj delatnosti, tako da u potpunosti oplemenjuju poslovni ambijent. Ukoliko se koleginica bavi advokaturom, poklonite joj statue pravednih grčkih mislilaca. Ukoliko želite nepogrešiv odabir, birajte poslovni materijal koji će dopuniti neophodnu korespodenciju poslovanja.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariLifestyle

Crossfit: Savršeno rešenje za ljubitelje izazova

Crossfit je princip vežbanja koji se ističe svojom visokointenzivnom, raznovrsnom i funkcionalnom prirodom. Ovaj trening sistem je razvijen kako bi …

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke