Dobre stvari

Ovo su novogodišnji pokloni koji će oduševiti vaše najbliže

uvijen poklon u rukama

Napravi novogodišnje poklone koji će oduševiti tvoje najbliže

Novu godinu volimo svi jer dobijamo poklone, i male znake pažnje koji mnogo znače. Međutim, u poslednje vreme se čini kako je ovaj praznik postao konzumeristički, jer deca se više ne raduju novogodišnjim praznicima i euforiji, već su najvažniji skupi novogodišnji pokloni.

upakovani pokloni

Ukoliko ne dobiju skupe poklone, često se veoma naljute. Međutim, to nije stvar samo sa decom. I stariji očekuju od svojih najbližih, momka, devojke, roditelja, skupe poklone. Mnogi od nas, zbog toga, potroše poslednje pare sa računa, ili se čak zaduže, kako bi ljudi kojima poklanjamo bili zadovoljni.

Vreme je da vratimo božićni duh među ljude, i lepotu praznika koju oni nose. To ćemo uraditi tako što ćemo napraviti poklone specijalno za našu osobu. Ti pokloni su često jeftini, potrebno je samo da uložimo svoju kreativnost i poznavanje naše drage osobe.

Saznajte koje su to ideje koje će vam pomoći da napravite savršene poklone, koji će biti lični, a onaj kome poklanjate znaće da ste uložili vreme i trud za taj poklon.

Ovim poklonima možete pokazati koliko poznajete vašu najdražu osobu. Možda vaš poklon neće na izgled biti lep kao markirana odeća, sat ili skupoceni nakti, ali će imati srce i dušu. Osim toga, pravljenje poklona može biti veoma zabavno za decu. Tako će naučiti koliko je pažnja važna, i da ne treba da cene materijalne stvari više od ljubavi.

#1 Paket piva koji izgledaju kao jeleni

Ukoliko među bliskim ljudima imate pravog pivopiju, onda će ovo biti savršen poklon za njega. Potrebno je samo da kupite pakovanje od šest piva, i na flaše nalepite crveni nos, oči i rogove.

Oči možete napraviti od samolepljivog papira, a crveni nos od neke tkanine ili konca. Za rogove vam je potrebna žica, koju ćete obložiti mekanim braon materijalom. I poklon je gotov!

#2 Kalendar sa zajedničkim fotografijama

Ukoliko volite da imate kalendar na zidu, i da pratite datume kao u stara vremena, onda je ovo savršen poklon. Na internetu možete pronaći osnovnu temu kalendara besplatno, na koju možete okačiti vaše fotografije, i tako kalendar napraviti ličnim.

Osim običnih fotografija, možete dodati novogodišnje ukrase i okvire, i time kalendar učiniti još zabavnijim i zanimljivijim. Kada podesite sve detalje baš onako kako vi želite, odštampajte kalendar u većem formatu, i poklonite voljenoj osobi.

Ovo je savršen poklon za starije osobe, jer one ne žele da odustanu od starih navika merenja vremena. Kalendar će biti draži vašim bakama i dekama ukoliko na fotografijama ima svih unuka, jer znate kako vole da se hvale sa brojnošću unuka.

#3 Tegla za lepa sećanja

Od tegle se može napraviti mnoštvo lepih poklona. One su odlične jer su fenomenalne za odlaganje sitnica, a mogu se ukrasiti na razne načine i uvek izgledati lepo. Ova tegla je lep poklon za porodicu.

tegle na posluzavniku

Ukrasite teglu kako vi mislite da bi se dopalo vašim ukućanima, stavite malo debljeg konca oko nje, a na kartončiću napišite ili ime osobe kojoj poklanjate, ili nešto drugo što vam se čini kao bolji izbor.

U teglu tokom cele godine treba da stavljate papiriće na kojima ste zapisali sve lepe momente koji su vam se dogodili. U teglu možete čak da stavljate i male polaroid fotografije na kojima ste sa vašim najdražim osobama.

Na kraju godine preplaviće vas divna osećanja dok budete čitali vaša lepa sećanja. Još jedna prednost je što ove lepe trenutke možete pročitati svaki put kada se osećate malo depresivno i tužno. One će vam sigurno popraviti raspoloženje.

#4 Napravite personalizovan kuvar

Ukoliko vašoj deci želite da prenesete vaša kulinarska znanja, ovo je savršen poklon koji će im zagrejati srce. Potrebno je da kupite jednu lepu svesku, u koju će te uneti vaš kuvar. Svesku možete dodatno ukrašavati, sitnim dekoracijama ili čak zajedničkim fotografijama.

Biće vam potrebno malo vremena dok uspete da napišete ceo kuvar, ali će on mnogo lepše izgledate ukoliko ga napišete rukom, umesto otkucate.

Ipak, ukoliko više volite da otkucate kuvar, možete i to uraditi, a onda ubaciti papire u jednu lepu fasciklu, i na njemu nalepiti stiker na kom ćete napisati ono što ste želeli.

#5 Za obožavaoce mesa – meso!

Sigurno imate prijatelja koji mnogo voli da jede. Od najfinijih suhomesnatih proizvoda, sira, maslina i čeri paradajza, napravite jelku od hrane i oduševite vaše najboljeg prijatelja.

Naravno, na jelku možete staviti i druge vrste mesa, šta god vaš prijatelj voli da jede i u čemu uživa. To može biti i roštilj, ali i sarma, ili prelepi komadi šnicli. Na vama je da ih aranžirate i napravite da izgledaju kao jelka.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariKuhinja

Laki dezerti koje možete spremiti za svaku priliku

Nema ništa bolje od trenutka kada završite obrok i zatim zaronite u mirisne, slasne dezerte. Bez obzira na priliku, od ...
AutomobiliEdukacijaPosao

Kako da najbolje opremite vaše teretno vozilo?

Kada se radi o opremanju teretnih vozila, važno je da imate pravu opremu koja će vam omogućiti da efikasno obavljate ...
Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.