Dobre stvari

Odlična mesta gde možete da pratite utakmicu

Odlučujuća igra treba da se održi, a u problemu ste jer nemate mesto pogodno za praćenje utakmice ili želite da upotpunite iskustvo hranom i pićem, a možda i da gledate sa podjednako zainteresovanim navijačima, sličnim vama.

Zaslužili ste samo najbolje uslove i onda kada ne možete da odete direkno da pratite utakmicu sa tribina, nego gledate sportski prenos.

Ništa nije izgubljeno i utakmica se mora videti makar sa telefona, ali nećemo sad o tim slučajevima u krajnjoj nuždi, zato pogledajte dobre destinacije uglavnom svuda dostupne – gde god da se nalazite, gde će biti pravo uživanje videti svoj omiljeni tim na delu.

Kladionice – gledanje bez ometanja

Jedno je sigurno, a to je da niko nema bolji izbor utakmica i tu količinu ekrana – sa kojih možete uporedno pratiti više utakmica, nego naravno kladionica. Doduše nećete sami moći da menjate kanale i gledate neke druge sadržaje.

Svakako, ukoliko ste pravi sportski entuzijasta to vam neće ni smetati, pritom nude i pogodnosti kakve možete naći i u kafićima.

Napraviće vam kafu i poslužiti vas grickalicama, a sportska kladionica Balkan Bet ima i dodatak, pa će vas na određenim lokacijama dočekati prava gozba, kao u restoranu!

Ne morate da birate između toga da propustite ručak, večeru ili deo utakmice, jer možete tražiti burger, tortilje, sendviče i kobasice da se počastite uz gledanje.

Veliki ekrani i opuštena atmosfera, bez neko da vas uznemirava kako bi poručili nešto, je pravi razlog zašto se mnogi odlučuju baš tamo da provedu deo svoga dana, a niže cene nego u kafićima i restoranima su svakako bonus!

Dodatno, budite sigurni da imaju svaki sportski kanal dostupan!

Međutim, nije idealna opcija za navijače mlađe od 18 godina, zbog čega se naša lista nastavlja.

Bar, muškarci gledaju utakmicu

Kafići – kombinacija gledanja i druženja

Dogovorili ste se sa društvom ili svojom lepšom polovinom da ćete izaći, ali ste skroz smetnuli sa uma činjenicu da će se u isto vreme tog dana odigrati za vas važan meč i šta ćemo sad?

Svakako je opcija da odete u kafić za koji znate da ima televizor i da zamolite da promene kanal na utakmicu, naravno ukoliko to nije nešto što uglavnom već i prikazuju.

Verujemo da će imati razumevanje za vašu situaciju!

Sada je u pitanju balans između posvećene pažnje ekranu i poznanicama, ali ukoliko i oni vole da bace pogled na sportski prenos neće im smetati što ponekad ih nećete registrovati.

Ionako je u pojedinim kafićima teško komunicirati od glasnoće muzike, iskoristite to u svoju prednost!

Naravno poželjno je da obezbedite dobro mesto za sedenje, kako bi imali direktan i nesmetan pogled na televizor i ne bi krivili vrat ili se nervirali što vam je neko upao ispred ekrana u ključnom momentu.

Što se tiče usluge i udobnosti, to zavisi od lokala do lokala, pa predlažemo izbor već dobro vama poznatog objekta.

Bilo kako bilo, pića su jedina zagarantovana i možete da nazdravite za dobar rezultat ili utešite bol poraza, ali nekima je to sasvim dovoljno.

Dom – jeftinije grickalice i pića

Jedini način da uvek dobijete najbolji pogled i najbolju hranu po razumnoj ceni, jeste da ostanete kući, ako je to uopšte i moguće.

Ukoliko imate uslove, neka sumanuta cifra za najveći televizor ne bude uzalud!

Pozovite društvo kod vas da gleda utakmicu, raskomotite se i podignite noge na tabure ili stočić, ne osuđujemo.

Pripremite vašu omiljenu hranu ili je naručite da vam je dostave, pošaljite nekog do prodavnice po piće i grickalice, a onda preostaje samo da uživate kao gospodin ili gospođa – što bi se reklo.

Kuća ili stan je odlično mesto za one koji nisu u dobroj formi za odlaženje na stadion ili putovanje po svetu prateći svoj omiljeni tim. Dodatno i da jesu u formi, obično su potrebne velike sume novca za uštedeti kako bi se putovalo, a da gledaju u svom ili tuđem domu ih skoro ništa neće koštati.

Razumemo vas! Podrška je uvek najbolja direkno data sa tribina, ali nije uvek moguća i ne treba da osećate grižu savesti, jer će se snaći oni i bez vas.

Moramo priznati da je ovo odlična ideja za one kojima nije potpun užitak gledati bez da čuju komentatora kako vešto izveštava i daje interesantne podatke, a to često nije moguće u sportskom baru ili kafiću zbog previše nezainteresovanih ljudi i buke.

Aplikacije i internet stranice za sportski prenos

Imate sve uslove za kvalitetno gledanja, ali vaš televizor nema kanal na kom je prenos određene utakmice? Onda ne bi bio ni prvi put da neko sedne ispred prodavnice i gleda sa televizora iz izloga utakmicu.

Mada nije neophodno, jer često možete naći prenos i preko raznih aplikacija i stranica na internetu, a ukoliko imate pametan televizor možete preko njega ući direktno, a ako nemate onda savetujemo da pristupite putem nekog drugog uređaja na primer telefona ili laptopa, koji ćete zatim povezati sa ekranom televizora.

Međutim budite spremni na to da ove aplikacije i stranice nisu uvek besplatne i da će vam biti potreban dobar internet!

Razmislite koje su vaše opcije na vreme ako treba posavetujte se i sa astrologom, kako ne bi bili jedini koji nisu gledali utakmicu koja će se dugo pamtiti i prepričavati!

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariKuhinja

Laki dezerti koje možete spremiti za svaku priliku

Nema ništa bolje od trenutka kada završite obrok i zatim zaronite u mirisne, slasne dezerte. Bez obzira na priliku, od ...
AutomobiliEdukacijaPosao

Kako da najbolje opremite vaše teretno vozilo?

Kada se radi o opremanju teretnih vozila, važno je da imate pravu opremu koja će vam omogućiti da efikasno obavljate ...
Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.