Dobre stvari

Novi šampon na tržištu – Alpecin Hybrid Caffeine protiv peruti i opadanja kose

Momak smeđe kose sa naočarima za sunce, slika iz profila

Alpecin Hybrid Caffeine je novi doping za kosu sa dvostrukim efektom – protiv opadanja kose i suve peruti sa iritiranim vlasištem! Na nemačkom tržištu ovaj proizvod kompanije Dr. Wolff odavno je broj 1 kada su problemi sa opadanjem kose i iritirana koža glave u pitanju, a sada je ovaj Alpecin sampon konačno i kod nas!

S obzirom da svi Alpecin šamponi imaju kao osnovni sastojak aktivni kofeinski kompleks koji poboljšava aktivnosti folikula i produžava fazu rasta kose, tako i novi Alpecin Hybrid Caffeine šampon sadrži kvalitetne i aktivne sastojke koji utiču ne samo na sprečavanje opadanja kose, već deluju i protiv stvaranja suve peruti.

Mnogi muškarci imaju problem sa stvaranjem peruti, koja može da utiče i na prevremeni gubitak kose. Međutim, ono što mnogi ne znaju jeste da postoji suva i masna perut koju treba različito tretirati. Ako već koristite šampon protiv peruti, a ona se i dalje stvara, znajte da je to zato što ne koristite adekvatan preparat za svoj tip problema, čime se još više pogoršava ovo stanje.

 Ako vas uz to vlasište kose svrbi i iritirano je, a takođe primećujete da kosa počinje iznenada više da vam opada – vreme je da počnete sa upotrebom šampona koji neće biti agresivan prema vašem temenu i kosi.

Novi šampon u kolekciji

Upravo takav je novi šampon u kolekciji Alpecin sampona – Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo sa dvostrukim dejstvom koji hidrira i vlaži vlasište glave odnosno prilagođen je osetljivom i iritiranom vlasištu, izuzetno je nežan prema skalpu, sprečava svrab i stvaranje suve peruti, a ujedno stimuliše rast kose iz korena!Ovaj Alpecin sampon načelno je namenjen jačem polu, mada nije retkost da ga koriste i dame koje imaju iste probleme.

Uopšteno govoreći, kompanija Dr. Wolff je veoma poznata i cenjena, a jedan od njenih najtraženijih proizvoda jeste Alpecin C1 sampon. Uz svakodnevno korišćenje, bilo koji Alpecin sampon stimulisaće novi rast kose iz korena, a na ovo utiče prisutnost aktivnog kofeinskog kompleksa u svakom od ovih proizvoda.

Potrebno je svega 2 minuta da kofein dospe u koren kose i utiče na njen rast odnosno spreči prevremeni gubitak kose, a dodatno Alpecin C1 sampon poboljšava i energiju, aktivnost i jačinu kose, uz postizanje volumena.

Ipak, Alpecin C1 sampon nema dvostruko dejstvo koje ima novi doping za kosu – Alpecin Hybrid Caffeine šampon, jer njegove supstance deluju i protiv opadanja kose i protiv suve peruti i ublažavaju iritacije temena. Ovaj novi Alpecin sampon vrši nežno uklanjanje peruti uz vlaženje i hidrataciju vlasišta kose, ujedno produžavajući faze rasta dlake, te sprečava genetski gubitak kose. Da bi efekti bili najbolji, ovaj Alpecin sampon potrebno je koristiti svakodnevno duži vremenski period. Dejstvo aktivnih sastojaka primećeno je nakon 2-5 minuta, koliko je potrebno fito-kofeinskom kompleksu da dospe do korena dlake i utiče na obnavljanje kose.

Osim toga, Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo obogaćen je cinkom i niacinom koji su važni za rast zdravog folikula kose, biljnim kompleksima koji sprečavaju svrab i teme hrane lipidima, alantoinom i pantenolom koji umiruju i hidriraju vlasište, kao i laktatom i citratom koji imaju prirodne vlažeće efekte. Sa dvostrukim efektima ovog šampona može da se poredi samo Alpecin Double Effect šampon protiv masne peruti i opadanja kose.

Muškarac sa crnom kosom i kratkom frizurom

Koji je šampon za vas – Alpecin Double Effect ili Alpecin Hydra Caffeine šampon?

Svaki Alpecin sampon sadrži aktivni kofeinski kompleks, a jedino Alpecin Double Effect i Alpecin Hydra Caffeine šamponi imaju dvostruke efekte. Ono u čemu se razlikuju jeste to na koji tip peruti deluju. Dok je Alpecin Double Effect namenjen masnoj peruti, Alpecin Hybrid Caffeine šampon deluje protiv suve peruti. Verovatno se pitate kako da znate koji tip peruti vi imate?

Evo jednostavnog i brzog odgovora – vlasište koje se brzo masti i perut koja je oblika velikih pahuljica ukazuje na masnu perut i tada se opredelite za Alpecin Double Effect šampon. Nasuprot tome, ako primećujete fine i sitne pahuljice koje prati svrab vlasišta, ovo je znak da je vaše vlasište i perut suvog tipa, pa je za vas pre novi Alpecin Hybrid Caffeine šampon.

Za koji god Alpecin sampon da se opredelite, njegovo dejstvo biće bolje i brže ako tretman krenete što pre, tj. odmah kada primetite prve znake gubitka kose. Takođe, za najbolji efekat preporučuje se kombinovanje sa Alpecin kofeinskim losionom bez ispiranja.

On se jednom dnevno i nakon svakog pranja umasira na teme glave, a dodatno utiče na produženje faze rasta kose i sprečavanje njenog opada, te preranog gubitka kose, ubrzava rast i jača njenu strukturu, te kosa biva gušća, snažnija i jednostavnija za oblikovanje.

Alpecin šampon – cena

Kada se pomene Alpecin sampon, cena je ono što svima prvo pada na pamet. Za Alpecin sampon cena zavisi od vrste odabranog proizvoda odnosno njegovih efekata i sastojaka, kao i od odabranog snabdevača tj. prodavnice ili apoteke. Generalni zastupnik i ekskluzivni distributer jeste MSF PHARM na čijem sajtu možete online poručiti odabrani Alpecin sampon.

Cena je od 890 rsd na više, a ako imate predispoziciju za nasledno opadanje kose – ne dozvolite da cena utiče na vašu odluku. Daleko je jeftinije delovati preventivno protiv ovog problema, nego kasnije žaliti za gubitkom kose ili se podvrgnuti transplantaciji!

Najnoviji tekstovi

Dobre stvari

Kako osigurati svaki kutak vaše banke?

U današnjem svetu, zaštita bankarskih institucija postaje sve složenija i važnija. Banke su neizbežno na meti kriminalaca zbog velikih količina ...
Dobre stvari

Podovi – svet tekstura i materijala koji pleni kvalitetom

Važan element uređenja svakog prostora, bilo da je u pitanju enterijer, ili eksterijer poput bašte, terase, balkona i dvorišta oko ...
Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.