Dobre stvari

Najlepši pokloni za bebe – ideje koje će vas inspirisati

Šarena odeća za bebe kao ideja pa poklon

Ima neki poseban osećaj u darivanju najmlađih. Za bebe se traže originalni pokloni koji će biti i funkcionalni, ali i ostati kao draga uspomena.

Odeća za bebe, pelene, igračke, bebi oprema, cveće za mamu, zlatni darovi…kako izabrati odgovajuće kombinacije?

Garderoba za bebe je uvek pravi pogodak, ali poklon može da se upotpuni sa još nekim detaljem i tako poklon učiniti interesantnijim. Ovaj tekst je i napisan da bi se lakše pronašla ta idealna kombinacija i na taj način bez dileme otišlo u prvu posetu.

Veliki poklon – da ili ne?

I među skupom dečijom opremom se kriju fantastični pokloni za bebe, ideje koje će vam više ili manje odgovarati. Istražite sve opcije jer ćete na taj način doći do onoga što vas može oduševiti, a da to niste ni imali u planu.

Ako imate novčanih mogućnosti i želju da pomognete opremanje dečije sobe, onda garderoba za bebe i drugi tekstilni pokloni nisu nešto na šta treba da trošite novac. Više je nego dobrodošlo da kupite krevetac, auto-sedište, nosiljku, ali prvo pitajte roditelje da li im to treba i da li se slažu sa takvim odabirom.

Uvek možete i da izaberete igračku poput bicikla ili guralice koju će dete koristiti nešto kasnije, a ujedno postaćete omiljeni darodavac u očima najmlađih.

Kada nemate ideju – odeća za bebe nek bude prvi izbor

U slučaju da ne znate šta da kupite, uvek je dobro da se garderoba za bebe kombinuje sa nekim lepim detaljem poput knjige sa bajkama, radosnice, albuma za slike ili uvek potrebne torbe za bebe! Ovakvi pokloni su originalna i trajna uspomena na jednu posetu.

Ipak, ako birate komade garderobe, neka odeca za bebe bude odabrana tako da se dete u njoj oseća prijatno, neka se lako oblači i skida, pa tek onda birajte boju, slike i druge detalje. Garderoba za bebe deci brzo postane mala, ali i tokom tok kratkog vremena upotrebe odaberite komade  odeće za koje znate da će bebi biti potrebne poput benkica, „zeki“, pidžame ili kupite nešto od tekstilnog programa poput posteljine za krevetac ili za dečiji krevet. Dobro će doći kasnije pri opremanju dečije sobe.

Torbe za bebe mogu da budu transformisane u paket pun sitnih poklona, od bebi kozmetike, paketa pelena pa do flašica, glodalica i laže. Sve ovo je bebi neophodno i dobrodošlo je, a ujedno je i kreativno osmišljen poklon.

U slučaju da vas zamara traženje pravih pelena, kozmetike…torbe za bebe mogu da se napune i sa igračkama koje su prilagođene za najmlađi uzrast.

Igračke

Ako želite da kupite nešto čime će dete biti oduševljeno, onda su igračke idealni pokloni za bebe. Ideje tražite među onima koje pripadaju odgovarajućoj uzrasnoj grupi. Kod dece se sa igračkama ne može pogrešiti. 

Meke lopte, šarene, su zanimljive svakom novorođenčetu, a ujedno će vežbati praćenje pogledom i držanje stvari rukom. Zvečke, plišane igračke ili prostirka za igru na podu su zanimljive deci koja imaju par meseci i ostaće im i interesantne dugo vremena.

U zavisnosti od toga koliko želite da izdvojite, neke igračke su dovoljan poklon kao same, a uz neke dodajte još nešto npr: stikere za zid, dečiju lampu, zidni metar i na taj način od običnog poklona stvorite nešto potpuno originalno i fantastično.

Nije stvar potrošiti puno novca jer to ne garantuje da će poklon odgovarati bebi. Ovo su samo neki predlozi koji vam možda pomognu u traženju. Ako nemate baš nikakve ideje, uvek možete da pozovete roditelje koji će vam reći šta im je neophodno. Tako nećete pogrešitit sigurno. Kada se daruje od srca svaki poklon je dobar.

Dobra solucija je da pogledate sajtove koji prodaju kompletnu bebi opremu pa da lakše kupite ono što se vama čini kao najbolje.

Najnoviji tekstovi

Lifestyle

Cene kvadrata u Beogradu – kakvo je trenutno stanje na tržištu?

Ako upravo tragate za svojim novim stanom u Beogradu, ili želite da investirate u nekretnine, te ih onda i izdajete …

Putovanja

Predlažemo: 3 idealne destinacije za letovanje

Leto je počelo, a u poznate turističke destinacije su počeli da pristižu turisti. Ukoliko vi još uvek niste odlučili gde …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke