Dobre stvari

Moje fenomenalno iskustvo sa Balkan Fun letovanja za mlade

Pod pritiskom ispitnih rokova i drugih obaveza, sve što mi je trebalo za jul mesec 2018. godine je bilo dinamično putovanje na kome ću “napuniti baterije” za naredne ispite i sve što sa njima dolazi. Kako su party putovanja neverovatno zaživela u Srbiji i osvojila sve mlađe generacije, jedno takvo letovanje je vrlo brzo postalo i deo mog plana koji sam uspešno realizovala baš kada su temperature u Beogradu postale nepodnošljive. Balkan Fun je ponudio fenomenalan aranžman za Lefkadu, a na meni je bilo da spakujem kofer i uputim se na, kako se ispostavilo, najbolje letovanje koje sam dosad iskusila.

Limunada na plazi pored mora

Lefkada – magično ostrvo lepih plaža i dobre zabave

Već na osnovnu promotivnih flajera koje je delila Balkan Fun turistička agencija, dalo se preptostaviti da je reč o zanimljivoj destinaciji koja može mnogo toga da ponudi. Međutim, kako svaki flajer priča istu priču, samo sam površno pročitala njegov sadržaj i predložila drugarici da Lefkada bude naša naredna destinacija.

Prvo što nas je oduševilo jesu lepote ostrva koje smo obišle zahvaljujući brojnim izletima organizovanih od strane turističke agencije. Ostrvom dominiraju peščane plaže, što je u mom slučaju bio veliki plus za ovu destinaciju koju sam po prvi put posetila. O njihovom kvalitetu dodatno svedoče Plave zastavice, koje su najbolja potvrda kvaliteta peska, vode i celokupne ponude na ovim plažama.

Kako smo ostrvo istraživale sa još nekoliko ljudi iz naše velike “Lefkada party grupe”, vreme provedeno na najlepšim delovima ostrva je dobilo još jednu fenomenalnu dimneziju, a to su novi ljudi, nova poznanstva i milion novih priča i doživljaja.

Brodovi, žurke i muzika u ritmu Lefkade

Koncept party putovanja je uključivao svakodnevne žurke na plažama, u otvorenim klubovima i zapravo svim mestima koja su dopuštala bilo kakav vid dobrog provoda. Kako su žurke unapred bilo deo našeg plana, nismo propuštale nijednu priliku da se dobro provodimo uz letnju plej listu koja nas je neverovatnom brzinom pokretala, kao i sve druge ljude koji su bili u našem okruženju tokom desetodnevnog boravka na Lefkadi.

Lično smatram da su žurke na brodovima najbolje iskustvo kada su u pitanju letovanja, jer kopno nije tako zanimljivo kada već imate priliku da plovite jednim od najlepših mora na svetu. Osim toga, plovidba brodom je idealna prilika da se obiđu sve skrivene uvale i plaže koje su Lefkadu na nekoliko sati učinile vrlo egzotičnom destinacijom.

Fenomenalna organizacija putovanja

Iako je Lefkada ostavila neverovatan utisak na sve nas koji smo je prvi put posetili, treba biti fer i napomenuti da je za ovakav doživljaj destinacije “odgovorna” i sama Balkan Fun agencija, koja je koncipirala fenomenalan program putovanja koji udovoljava svima. Pod tim podrazumevam da je raspored bio vrlo opušten, pa su aktivnosti bile uklopljenje tako da je bilo mesta i za aktivno upoznavanje Lefkade, i za kratak predah od svih aktivnosti. Na izletima je bilo sasvim dovoljno vremena za obilazak svih relevantnih sadržaja, a noćni provod je uvek podrazumevao odlična mesta sa mnogo prostora i izuzetno korektnim cenama koje se ne mogu baš uvek očekivati na letovanjima.

Smeštaj je takođe zadovoljio sva naša očekivanja, pa za razliku od prethodnih letovanja, drugarica i ja nismo imale problema sa nedostatkom tople vode, kvarom tuša ili sličnim “nevoljama”. U jednom razgovoru koji smo vodile na putu do plaže, zaključile smo da tako ispunjeno letovanje sa raznovrsnim aktivnostima verovatno ne bismo same mogle isplanirati, jer je teško parirati iskustvu i stručnosti Balkan Fun tima koji nam je izašao u susret u svakom pogledu.

Najnoviji tekstovi

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Putovanja

5 najegzotičnijih ostrvskih destinacija za putovanje

Putovanje na egzotična ostrva kao u filmovima postalo je san mnogih putnika širom sveta. Ostrvski rajevi nude ne samo nezaboravne …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke