Dobre stvari

Linea Milanović – Najbolji saveznik u stvaranju savršenog enterijera

Dom je naše utočište i prostor u kome treba da se osećamo zadovoljno, koji treba da nam pruža mir i doprinosi postizanju unutrašnje harmonije posle napornih obaveza i stresne svakodnevice. Izuzetno važnu ulogu u stvaranju ovakvog prostora ima način na koji ćemo opremiti svoj kutak, boje kojima ćemo ga osvežiti i materijala od kojih će njegovi delovi biti sastavljeni.

Zato vam je prilikom ovih važnih koraka potreban pouzdan saradnik, tim koji će vašem domu pružiti samo najbolje i od njega stvoriti moderan, kvalitetan i funkcionalan prostor, koji će vam pružiti svu toplinu, ali i potrebnu pomoć pri svim životnim situacijama.

Zato, izaberite Lineu Milovanović – kompaniju koja će kao čarobnim štapićem ispuniti sve detalje vaših želja i za vaš životni prostor stvoriti nameštaj vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i dugog veka. Saznajte u nastavku sve detalje o ovoj kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom i istražite sve razloge zbog kojih je Linea Milovanović već godinama lider u stvaranju vrhunskih enterijera.

Zbog čega je Linea Milovanović najbolji izbor za uređenje vašeg doma?

Pored toga što se za Lineu Milovanović može reći da je kompanija koja se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom i velikim brojem zadovoljnih korisnika, postoji veliki broj karakteristika u njenom poslovanju koje je posebno izdvajaju od drugih i čine prepoznatljivom. Među njima su:

  • Izrada svih delova nameštaja direktno u svojoj frabrici, čime se izbegava posredništvo i direktno odgovara na zahteve klijenata.
  • Izrada enterijera po meri, u kome se svaki komad nameštaja uklapa i tako stvara savršenu sinergiju i harmoniju.
  • Mogućnost obavljanja svih procesa nabavke na jednom mestu, za šta je zadužen enterijerski studio.
  • Osim izrade nameštaja, kompanija za vas može odraditi i projektovanje, kao i dizajn enterijera i nameštaja.
  • Izrada nameštaja i opremanje ne samo životnih prostora, već i radnih prostorija, hotela –  Linea Milovanović je idealan izbor za vas bez obzira na vrstu i površinu enterijera koji želite da opremite ili dizajnirate.
  • Brižljivo biran tim – u kompaniji su zaposleni vhrunski stručnjaci iz navedenih polja, pojedinci koji svojim znanjem i iskustvom svaki vaš san pretvaraju u realnost.
  • Upotreba vrhunskih materijala, koji će svakom stvorenom komadu nameštaja obezbediti dugovečnost i zaštitu od gubljenja sjaja i očuvanje vrhunskog izgleda. 

Verujemo da je ovo i više nego dovoljno razloga da Lineu Milovanović uvrstite u listu primarnih saradnika u svim projektima opremanja, uređenja i dizajniranja prostora. U nastavku saznajte detaljnije o procesu izrade nameštaja po meri – početnoj i najvažnijoj specijalnosti Linea tima.

Izrada nameštaja po meri – specijalnost kompanije

Kompanija Linea Milovanović u svojoj fabrici izrađuje izuzetno kvalitetne komade nameštaja po meri, koji u potpunosti prate vaše vizije. Bilo da je vaš izbor nameštaj za dom, te želite da izradite kuhinje po meri, trpezarijske stolove, barske i trpezarijske stolice, fotelje, komode po meri, sofe, police, krevete ili plakare ili su vaš izbor komadi nameštaja za kancelarije ili ugostiteljske objekte – sigurno je da ćete dobiti vrhunske proizvode koji prate najmodernije svetske trendove i svi zajedno stvaraju neobične, nesvakidašnje, a izuzetne enterijere.

Saradnja sa kompanijom će vaše ideje pretvoriti u umetnička dela, a vama uštedeti vreme i novac. Sve svoje zamisli: od ideje do realizacije i pomoć u definisanju ideja rešićete na jednom mestu, a za sve to ćete izdvojiti vrlo pristojnu sumu novca. Proizvodi Linee Milovanović mogu se oceniti kao najbollji primer postignutog savršenog odnosa cena i kvaliteta. Zato se usudite da maštate, uložite svoja materijalna sredstva u vrhunski kvalitet i obezbedite komade nameštaja koji će biti potpuno ostvarenje vaših zamisli. Uložite u udobnost, komfor, prijatan ambijent i tako stvorite sebi lepšu i harmoničniju svakodnevica. 

Zakažite saradnju već danas            

Uspeli smo da vam prikažemo sve prednosti saradnje sa Linea timom? Ne čekajte, zakažite opremanje svog doma ili poslovnog prostora već danas. Predajte svoje ideje u ruke vrhunskih stručnjaka, uigrane taktike i pravih rešenja. Pozovite: 011 244 2070 ili 011 244 1142, pišite na: sales@lineailovanovic.com  ili posetite adresu: Vojislava Ilića 59. Ljubazno osoblje je tu za vas od ponedeljka do petka u periodu od 09 do 18 časova, kao i subotom od 10 do 15. Kako bi u potpunosti izašli u susret svim vašim zamislima, stručnjaci zaposleni u našoj kompaniji će vas ugostiti u showroom-u, kako bi detaljno uživo saslušali vaše ideje i na najbolji način vas vodili do savršenog radnog ili životnog prostora.

Udahnite svom enterijeru dušu, osvežite ga samo najlepšim detaljima, učinite da svaki dan boravite u ostvarenju svojih maštanja. Njihov moto je: Usudi se. Poželi nemoguće. A onda uživaj u njegovom ostvarivanju zahvaljujući kompaniji Linea Milovanović.

PR OBJAVA

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariLifestyle

Crossfit: Savršeno rešenje za ljubitelje izazova

Crossfit je princip vežbanja koji se ističe svojom visokointenzivnom, raznovrsnom i funkcionalnom prirodom. Ovaj trening sistem je razvijen kako bi …

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke