Dobre stvari

Kakve sjajne inovacije je za vas pripremio portal NadjiDom.com?

Par drži ključeve stana

Svako ko se ovih dana upušta u potragu za stanom u kojem planira da provede ostatak života pred sobom ima nimalo lak zadatak: ponuda jeste obimna, ali je i veoma raznolika. Cene po kvadratu na istim lokacijama znaju da variraju i po više stotina evra, dok za procenu kvaliteta treba imati savršeno oko za detalje. Šta je prihvatljiva cena, koji stan zahteva minimalna ulaganja, a koji potpuno renoviranje, koja lokacija je dobra, a koja ne – sve su to pitanja koja muče kupce nekretnina. Univerzalni odgovor ne postoji. Potrebno je pomiriti sve ove faktore, nakon obimnog istraživanja i doneti odluku. U tome vam značajno može pomoći NadjiDom.

Šta je NadjiDom.com?

NadjiDom.com je jedinstveni portal na našem tržištu koji vam omogućava da pregledate ponudu nekretnina za prodaju i iznajmljivanje, iz Srbije i regiona.

Prodajne oglase možete pronaći na stranici prodaja nekretnina. Tu se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali, ali i vikendice, placevi, garaže i sl. Unošenjem ključnih reči u polje za pretragu, kao što su recimo „Stanovi Novi Sad“ ili „Prodaja stanova u Novom Sadu“ dobićete precizne rezultate za željeni upit.

Kada je u pitanju izdavanje, na portalu NadjiDom možete pronaći dve vrste oglasa: dugoročni i kratkoročni najam. Kako biste se lakše snašli, stanove za dugoročni najam potražite u sekciji „Izdavanje“, a kratkoročni najam, tzv. stan na dan, u sekciji „Smeštaj“. Tu se takođe nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali, ali i vikendice, placevi, garaže i sl.

Portal NadjiDom je tokom dvanaestogodišnjeg rada upotrebljavalo 150.000 korisnika na mesečnom nivou, kako bi pronašli nekretninu krojenu po svojim zahtevima. U ponudi imamo preko 40.000 aktivnih oglasa, a ko zna, možda je baš jedan od njih stan za kojim tragate celog svog života.

Šta je jedinstveno u vezi portala NadjiDom?

Veliki deo življenja danas se odvija online. Online se družimo, organizujemo posao, kupujemo, informišemo se. Potraga za stambenim prostorom takođe je pronašla svoje mesto u online svetu, ali složićemo se da rešavanje ovog osetljivog pitanja nije jednako kupovini novog duksa. Potreban vam je pouzdan partner kojem možete da verujete i na kojeg možete da se oslonite. NadjiDom.com je upravo to.

Portal je redizajniran, u skladu sa najnovijim trendovima u domenu web dizajna, kako bi bio atraktivan, ali i funkcionalan – pregledan, jednostavan za snalaženje i brz. Nema lutanja po sajtu u bezuspešnim pokušajima da pronađete kategoriju koja vas zanima – sve je tu, na samo jedan klik od vas.

Kao rezultat dobili smo stari, prepoznatljivi kvalitet zbog kojeg su posetioci na prvom mestu i poklanjali svoje poverenje portalu NadjiDom, praćen modernim i inovativnim funkcijama koje mogu parirati sajtu bilo kog poznatog svetskog brenda.

Novi NadjiDom je oslobođen svih nepotrebnih informacija i reklama, koji korisnicima ometaju pažnju kada su koncentrisani na ozbiljne zadatke, kao što je potraga za stanom. Da, dobro ste pročitali. Nema reklama, nema banera na vrhu, sa strana i u dnu ekrana, nema muzike koja iznebuha startuje dok vi tražite X da isključite oglas. Na našem portalu ćete pronaći samo ono po šta ste došli – nekretninu.

Imajući u vidu da veliki broj naših korisnika oglase prati s mobilnog telefona, prilagodili smo sajt za pregled sa svih uređaja. Sve stranice se učitavaju besprekornom brzinom – na vama je samo da podesite parametre pretrage.

Kad već spominjemo parametre pretrage, bitno je da znate da su precizniji nego ikada: odaberite državu, grad, deo grada ili naselje (pa čak i ulicu) – recimo prodaja stanova u Beogradu, Dorćol, Strahinjića Bana. Dodajte filtere po izboru: spratnost, stanje zgrade, nameštenost, tip grejanja, postojanje podruma, garaže, terase, dvorišta, lifta, klimatizacije…

Svi detalji koji bi vas mogli zanimati nalaze se u filterima pretrage. Kliknite “pretraži” i zabeležite rezultate koji vam privuku pažnju. I još jedna bitna novost: filtere pretrage ne morate podešavati svaki put iznova kada se vratite na sajt. Sačuvajte ih i samo nastavite gde ste stali ili osvežite stranicu kako biste videli najnoviju ponudu.

Posetite nas na staroj adresi

Adresa i želja da klijentima podarimo besprekorno korisničko iskustvo su stari – sve ostalo je novo. Posetite nas i uverite se i sami da je NadjiDom.com vaš najbolji saveznik u potrazi za nekretninom, koji će vam danas, više nego ikada, zahvaljujući novom dizajnu pomoći da uskladite svoje potrebe i finansijske mogućnosti. Ostaće vam samo da angažujete agenciju za selidbe i prvu jutarnju kafu pijete na lokaciji o kojoj ste oduvek maštali.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariLifestyle

Crossfit: Savršeno rešenje za ljubitelje izazova

Crossfit je princip vežbanja koji se ističe svojom visokointenzivnom, raznovrsnom i funkcionalnom prirodom. Ovaj trening sistem je razvijen kako bi …

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke