Dobre stvari

Kako zaraditi od polovnog automobila?

Oldtajmer

Kada odlučite da je vreme da svoj stari automobil zamenite novim obično je prvo što radite traganje za novim automobilom na plačevima za polovne automobile ili posećujete salone automobila. S obzirom da cena auta koji vam se dopada može biti dosta veća od sume koju ste izdvojili da uložite u novo vozilo, morate smisliti idealno rešenje za to pitanje. Savet svih prethodnij koji su se nalazili u vašoj situaciji je jednostavan. Zaradite prodajom starog automobila i taj novac uložite u kupovinu novog. A ako se pitate kako i gde možete zaraditi na svom dotrajalom automobilu predstavljamo vam najbolju agenciju za otkup automobila u gradovima Srbije. Iako prodaja automobila može biti naporna i neprijatna zbog prodavaca koji će težiti da maksimalno spuste cenu, agencija za otkup automobila Asena se po svemu razlikuje od ostalih.

Otkup automobila Asena

Agencija koja vrši otkup automobila otkupljuje sva polovna vozila bez obzira na stanje motora, pređenu kilometražu, spoljna oštećenja i izgled unutrašnjosti auta. Svi koji u budućnosti planiraju da prodaju svoj automobil mogu ih kontaktirati i dogovoriti se sa njima o svim detaljima usluga koje pružaju. Sve informacije o njima kao i broj telefona na kojem ih možete kontaktirati nalazi se na njihovom sajtu koji možete naći na linku- otkup polovnih automobila. Za otkup automobila nateritoriji Beograda možete očekivati da će nakon vašeg poziva stići na dogovorenu lokaciju u roku od nekoliko sati. Iako vrše otkup automobila prvenstveno na teritoriji Beograda oni će rado izaći na teren u roku od 48 sati od vašeg poziva i nakon što utvrde celokupno stanje moći će da sa vama odrede cenu. Možete očekivati da će cena koja vam budu predložili biti u potpunosti korektna i u odnosu na stanje u kome se nalazi vaš automobil. Ukoliko sklopite dogovor i ako vam je predložena cena i više nego prihvatljiva novac dobijate odmah, a u istom danu obavlja se i prenos vlasništva i odjava vozila. Agencija Asena uvek izlazi u susret svojim vernim klijentima i trudi se da ostvari sve dogovore kako bi olakšala sam proces prodaje automobila. Tako oni pružaju i mogućnost zamene ili kupovine drugog automobila upravo u njihovim centrima.

Kakvi se sve automobili otkupljuju i kako se vrši procena vozila?

Agenciji Asena, kako je već napomenuto nije bitno godište vašeg automobila ni pređena kilometraža. Čak nije ni bitno da li je vozilo u voznom stanju ili ne. Vrše otkup svih marki automobila od Fiat, Opel, Citroen, Renault, Dacia, Jugo pa do luksuznijih modela Audi, Mercedes ili Audi. Nakon besplatne procene utvrdiće najbolju cenu za otkup vašeg vozila. Pri samoj procenu najbitnija stacka predstavlja stanje automobila. Starije vozilo sa većom pređenom kilometražom će naravno smanjiti cenu otkupa automobila, međutim postoje i slučajevi gde vlasnici nisu previše vozili automobil iako je vozilo prilično starijeg datuma. I to zaposleni u Aseni znaju da procene i ukljuće u veću vrednost otkupa. Stavka koja takođe može uticati na cenu otkupa jeste i očuvanost vozila. Ovo se odnosi na oštećenja koje vozilo ima i na jačinu motora. Nezaobilazna stvar u formiranju cene jeste i estetika samog vozila., s obzirom da dizajn može dosta uticati na cenu vozila. Unutrašnji dizajn koji utiče dodatno na komfor i bezbednost vozila samo je jedna od dodatnih stavki koja može uticati na formiranje cene. Spoljašni izgled je takođe veoma bitan, karoserija određuje kom tipu automobil pripada i podrazumeva pod, sedište i krov. Još je bitno dodati da se automobili prema navedenim karakteristikama dele na karavan, kupe, džip, kabriolet, pik ap, hečbek i monovolumen.

Ukoliko odlučite da svoje poverenje date najboljoj agenciji koja vrši otkup automobila u Srbiji možete ih kontaktirati na broj telefona koji se nalazi na njihovom sajtu. Pozive im možete uputiti i preko Vibera/ WhatsAppa. U toku tog poziva oni će vas upitati za najbotnije detalje koji se tiču vašeg automobila koji planirate da prodate. Prema tome budite spremni da odgovorite na to koja je marka vašeg automobila, koji je model automobila, godina proizvodnje, pređena kilometraža, koja je zapremina motora i konjske snage. Ove informacije će odmah moći zaposlenima da pruže uvid u prosečnu vrednost vašeg automobila. Treba imati na umu da agencija Asen vrši otkup svih polovnih automobila tako da nemojte očajavati i misliti da vaš automobil nije dovoljno dobar za njih. Biće i više nego otvoreni i spremni da vam pomognu navodeći realnu cenu. Pored korektne cene za automobil dobićete i odmah novac na ruke ukoliko odlučite da na ovaj način prodate svoj polovni automobil.

Najnoviji tekstovi

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Putovanja

5 najegzotičnijih ostrvskih destinacija za putovanje

Putovanje na egzotična ostrva kao u filmovima postalo je san mnogih putnika širom sveta. Ostrvski rajevi nude ne samo nezaboravne …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke