Dobre stvari

Kako organizovati savršeno putovanje

Prvo što nam pada na pamet kada je ova tema u pitanju jeste: ako može da bude brzo, a kvalitetno. Vreme u kome živimo ne dozvoljava nam da retke, a time i dragocene trenutke trošimo na formulare, proceduru koja je obično nepouzdana i pored vremena zahteva mnogo snage i strpljenja. Kada putujemo želimo da nam izabrana destinacija bude nadomak ruke i da se do nje teleportujemo u najkraćem mogućem roku. Ponovo dolazimo do savremenog trenutka u kome živimo, a koji se svakodnevno kreće ka prilagođavanju i olakšavanju svih sfera našeg života. Sfera turizma jedna je od najboljih predstavnika navedenog. Ovde se svakodnevno pojavljuju nove i bolje opcije, koje putovanja čine lakšim i dostupnijim. Moderne turističke platforme teže da razviju svoje funkcionisanje do toga da na njoj turisti mogu organizovati svaki detalj putovanja. Jedna od baš takvih jeste bookaweb platforma za rezervaciju smeštaja i upoznavanje sa svim bitnim informacijama o destinacijama širom Srbije.

Upoznajte bookaweb

Reč je o platformi koja predstavlja izuzetno ambiciozan projekat, stvoren sa ciljem uštede vremena i pružanja savršenog korisničkog doživljaja. Ovaj online prostor želi da ulaskom na njega pronađete sve opcije koje su svakom turisti važne i da vas po dolasku na destinsciju ne dočeka nijedno negativno iznenađenje.

Kako to uspeva i šta je to što bookaweb zaista pruža?

Koncept je takav da je prvo što vas ulaskom na sajt dočekuje jesu dostupne destinacije. Moći ćete da sagledate i upoznate sve najpopularnije turističke lokacije u Srbiji.

Nakon odabira željenog grada ili planine očekuje vas:

  • Lista dostupnog smeštaja koji se na ovim destinacijama izdaje. U ponudi je veliki broj kvalitetnih apattmana, brvnara, kuća, koje će uspeti da zadovolje sve vaše potrebe i pruže vam savršen odmor. Za svoje korisnike bookaweb je na početnoj strani izdvojio i recenzijama najbolje ocenjen smeštaj, tako da nećete morati da se brinete oko toga da li će po dolasku u rezervisani apartman sve biti onako kao na slikama. Iskustva drugih će vam pomoći da se bez nesigurnosti odlučite za neke od brojnih smeštajnih jedinica iz ponude.
  • Osim širokog izbora smeštaja, očekuje vas predstavljanje i opis dodatnih turističkih usluga, koje su vrlo važna stavka kvalitetnih odmora. Na bookaweb-u možete saznati koji su najbolji restorani na istaknutim destinacijama, te šta sve oni nude. Ovde vas očekuje i lista najkvalitetnijih rent a car agencija, najpopularnijih salona lepote i čuvenih stomatoloških ordinacija, poliklinika (ukoliko vam njihove usluge, a nadamo se da neće, zatrebaju tokom putovanja).
  • Kako biste u potpunosti upoznali destinaciju na koju idete, ovde će vam biti ponuđen niz kvalitetnih saveta o tome koje su njihove najznačajnije atrakcije, lokaliteti, kao i koji su savršeni načini da provedete vreme tokom odmora. Planirano je da se u ovom odeljku nađe i deo koji vam govori o najlakšem putu do destinacije, najjeftinijem načinu da do nje stignete i najznačajnijim iskustvima, koja će sprečiti greške na odmoru.
  • Slični saveti pojavljuje se i u odeljku Blog – delu sajta koji je sastavljen od kvalitetnih tekstova, namenjenih svima onima koji žele da uživaju u simbiozi reči i teksta, koja će im pomoći da se odluče za mesto na kome će provesti odmor i na kome će upoznati sve o njemu.

Navedeni opis nam nam pokazuje da se savršeno putovanje može organizovati u tri ili četiri klika. Od toga:

Jedan klik za ulazak na sajt

Drugi za odabir destinacije

Treći za izbor apartmana. U okviru ovog klika biće potrebni još i oni kojima ćete označiti broj osoba i datum putovanja. Nakon toga, pritiskom na dugme rezervišete izabrani smeštaj. Sledeće što vas očekuje jeste potvrda rezervacije putem mejla, čime se čitav proces završava. Možemo ga opisati kao: brzo, jasno i efikasno.

Svi ostali klikovi su opcioni i njih možete upotrebiti dok se lagano pripremate za odlazak u rezervisani smeštaj.

Da nije sve previše automatizovano i da sajt poseduje i ljudsku ruku, pokazuje korisnička podrška, koja će biti tu za sva vaša pitanja i nedoumice. Potrebno je samo da ostavite osnovne lične podatke i poruku na koju ćete dobiti odgovor u što kraćem roku.

Budući planovi i razvoj platforme

Bookaweb želi da razvije svoje kapacitete na ceo svet i omogući svojim korisnicima da sve destinacije budu lako dostupne i postanu poznate. U planu je unošenje opcija koje omogućavaju rezervacije smeštaja van Srbije, pa i regiona, od Islanda do Čikaga. To će tek biti prekretnica u poboljšavanju turističke usluge.

Putuj, otkrij i uživaj uz bookaweb. Dođi na destinaciju spreman, a ne umoran i iscrpljen od priprema. Savršeno putovanje nikada nije bilo bliže. Pokreni se već danas!

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariLifestyle

Crossfit: Savršeno rešenje za ljubitelje izazova

Crossfit je princip vežbanja koji se ističe svojom visokointenzivnom, raznovrsnom i funkcionalnom prirodom. Ovaj trening sistem je razvijen kako bi …

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke