Dobre stvari

Kako organizovati savršeno putovanje

Prvo što nam pada na pamet kada je ova tema u pitanju jeste: ako može da bude brzo, a kvalitetno. Vreme u kome živimo ne dozvoljava nam da retke, a time i dragocene trenutke trošimo na formulare, proceduru koja je obično nepouzdana i pored vremena zahteva mnogo snage i strpljenja. Kada putujemo želimo da nam izabrana destinacija bude nadomak ruke i da se do nje teleportujemo u najkraćem mogućem roku. Ponovo dolazimo do savremenog trenutka u kome živimo, a koji se svakodnevno kreće ka prilagođavanju i olakšavanju svih sfera našeg života. Sfera turizma jedna je od najboljih predstavnika navedenog. Ovde se svakodnevno pojavljuju nove i bolje opcije, koje putovanja čine lakšim i dostupnijim. Moderne turističke platforme teže da razviju svoje funkcionisanje do toga da na njoj turisti mogu organizovati svaki detalj putovanja. Jedna od baš takvih jeste bookaweb platforma za rezervaciju smeštaja i upoznavanje sa svim bitnim informacijama o destinacijama širom Srbije.

Upoznajte bookaweb

Reč je o platformi koja predstavlja izuzetno ambiciozan projekat, stvoren sa ciljem uštede vremena i pružanja savršenog korisničkog doživljaja. Ovaj online prostor želi da ulaskom na njega pronađete sve opcije koje su svakom turisti važne i da vas po dolasku na destinsciju ne dočeka nijedno negativno iznenađenje.

Kako to uspeva i šta je to što bookaweb zaista pruža?

Koncept je takav da je prvo što vas ulaskom na sajt dočekuje jesu dostupne destinacije. Moći ćete da sagledate i upoznate sve najpopularnije turističke lokacije u Srbiji.

Nakon odabira željenog grada ili planine očekuje vas:

  • Lista dostupnog smeštaja koji se na ovim destinacijama izdaje. U ponudi je veliki broj kvalitetnih apattmana, brvnara, kuća, koje će uspeti da zadovolje sve vaše potrebe i pruže vam savršen odmor. Za svoje korisnike bookaweb je na početnoj strani izdvojio i recenzijama najbolje ocenjen smeštaj, tako da nećete morati da se brinete oko toga da li će po dolasku u rezervisani apartman sve biti onako kao na slikama. Iskustva drugih će vam pomoći da se bez nesigurnosti odlučite za neke od brojnih smeštajnih jedinica iz ponude.
  • Osim širokog izbora smeštaja, očekuje vas predstavljanje i opis dodatnih turističkih usluga, koje su vrlo važna stavka kvalitetnih odmora. Na bookaweb-u možete saznati koji su najbolji restorani na istaknutim destinacijama, te šta sve oni nude. Ovde vas očekuje i lista najkvalitetnijih rent a car agencija, najpopularnijih salona lepote i čuvenih stomatoloških ordinacija, poliklinika (ukoliko vam njihove usluge, a nadamo se da neće, zatrebaju tokom putovanja).
  • Kako biste u potpunosti upoznali destinaciju na koju idete, ovde će vam biti ponuđen niz kvalitetnih saveta o tome koje su njihove najznačajnije atrakcije, lokaliteti, kao i koji su savršeni načini da provedete vreme tokom odmora. Planirano je da se u ovom odeljku nađe i deo koji vam govori o najlakšem putu do destinacije, najjeftinijem načinu da do nje stignete i najznačajnijim iskustvima, koja će sprečiti greške na odmoru.
  • Slični saveti pojavljuje se i u odeljku Blog – delu sajta koji je sastavljen od kvalitetnih tekstova, namenjenih svima onima koji žele da uživaju u simbiozi reči i teksta, koja će im pomoći da se odluče za mesto na kome će provesti odmor i na kome će upoznati sve o njemu.

Navedeni opis nam nam pokazuje da se savršeno putovanje može organizovati u tri ili četiri klika. Od toga:

Jedan klik za ulazak na sajt

Drugi za odabir destinacije

Treći za izbor apartmana. U okviru ovog klika biće potrebni još i oni kojima ćete označiti broj osoba i datum putovanja. Nakon toga, pritiskom na dugme rezervišete izabrani smeštaj. Sledeće što vas očekuje jeste potvrda rezervacije putem mejla, čime se čitav proces završava. Možemo ga opisati kao: brzo, jasno i efikasno.

Svi ostali klikovi su opcioni i njih možete upotrebiti dok se lagano pripremate za odlazak u rezervisani smeštaj.

Da nije sve previše automatizovano i da sajt poseduje i ljudsku ruku, pokazuje korisnička podrška, koja će biti tu za sva vaša pitanja i nedoumice. Potrebno je samo da ostavite osnovne lične podatke i poruku na koju ćete dobiti odgovor u što kraćem roku.

Budući planovi i razvoj platforme

Bookaweb želi da razvije svoje kapacitete na ceo svet i omogući svojim korisnicima da sve destinacije budu lako dostupne i postanu poznate. U planu je unošenje opcija koje omogućavaju rezervacije smeštaja van Srbije, pa i regiona, od Islanda do Čikaga. To će tek biti prekretnica u poboljšavanju turističke usluge.

Putuj, otkrij i uživaj uz bookaweb. Dođi na destinaciju spreman, a ne umoran i iscrpljen od priprema. Savršeno putovanje nikada nije bilo bliže. Pokreni se već danas!

Najnoviji tekstovi

AutomobiliDobre stvariLifestyle

Kako zaraditi od polovnog automobila?

Kada odlučite da je vreme da svoj stari automobil zamenite novim obično je prvo što radite traganje za novim automobilom …

Putovanja

Sniženje cena avio-karata za Svetski dan turizma

Svetska turistička organizacija odredila je još 1970. godine 27. septembar kao Svetski dan turizma koji se na različite načine obeležava …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke