Dobre stvari

Jesenja bajka na cvetnim aranžmanima

cveće

S jeseni skraćuje se dan, vreme postaje tmurno i oblačno, a bez kišobrana i toplije odeće nije pametno izlaziti napolje. Blaga melanholija počinje da vlada i dokazano je da su ljudi manje najsmejani nego kada sija sunce.

Međutim, mi vas podsećamo da uprkos lošem vremenu i setnim osećanjima, učinite nekog srećnim i budete njegovo sunce. Mali znak pažnje, poput cveta, učiniće mnogo. 

Boje jeseni i cvetni aranzmani

Iako je u toku jeseni nešto manja ponuda cvetova, to ne znači da sa onim što je preostalo, ne možete napraviti malo umetničko delo. Žuta, crvena i narandžasta mogu da budu vaš izbor boja koji će postati idealan poklon za nju, kojim ćete istog trenutka dobiti zagrljaj i mnogo nežnih reči.

Poklon za nju, tvoju mamu i najbolju drugaricu

Budite pravi džentlmeni tako što ćeš se setiti da obradujete ne samo svoju dragu, već i ostale važne dame u svom životu. Ukoliko nemate mnogo vremena, a imate želju da obradujete pripadnice lepšeg pola, mi imamo brzo i jednostavno rešenje. 

Na samo nekoliko klikova pronađete „Dunjin cvet“ – online cvećaru, i izaberete nešto iz ponude. Mi vam predlažemo box crvene ruže za izabranicu vašeg srca, kale u staklu za mamu, a za prijateljicu cvetni aranžman u šolji. Kad sve to odaberete, nudimo vam i opciju dostava cveća na kućnu adresu.

devjka dobija poklon cveće

Cvetni aranzmani za kišne dane

Neka vas tmuran i kišovit jesenji dan ne spreči da obojite dan. Obucite neki kaput zanimljive  boje, dodajte još veseliju ešarpu i pravac cvećara. Cvetni aranžmani neka budu što upečatljiviji i raznovrsniji, jer treba razbiti gradsko sivilo. 

Ukoliko ne znate koji biste buket odabrali, predlažemo vam da potražite – cvećara online „Dunjin cvet“ i pronađete jesenji buket koji bojama podseća na leto i sunce.

Poklon za nju od nje same

Predlažemo vam da ne čekate uvek da dobijte cveće od nekog, već obradujte same sebe. Naš savet je sledeći: neka vam cvećara online bude saveznik, izaberite buket (mi predlažemo box of vanda), zatim izaberite opciju dostava cveca i naznačite da vam stigne za nekoliko dana. Verujte na reč, svakako ćete se iznenaditi i ulepšati sebi dan.

Inspiracija za buket je svuda oko nas

Čini vam se da nema ničeg lepog i inspirativnog u hladnim, vetrovitim i kišnim danima. 

Razmislite još jednom. 

Opalo lišće, gumene čizme i kesteni mogu vam poslužiti i kao ideja za buket. Boje na nečijem kišobranu mogu biti podsetnik da izaberete određene boje, oblike i ukrase za dekoraciju

Cvetni aranžmani zelene kale i belog antrijuma idealno se uklapaju uz jesen i sve njene nezaobilazne dodatke. Dama koja je ljubitelj ovog godišnjeg doba – biće sigurno oduševljena ukoliko odlučite da je ovakav buket baš pravi poklon za nju.

Slavska trpeza i dekoracija

Jesen je poznata po okupljanjima ljudi, druženju i slavskim trpezama. Domaćice neretko stolove ukrašavaju buketima koji se uklapaju u celokupan ambijent, a dobar izbor su cvetni aranzmani sa astromerijama i ružama koji daju atmosferi razigran duh. 

Oni koji dolaze na slavu u ulozi gostiju, takođe imaju problem, jer se „nikada ne dolazi praznih ruku“. Idealan poklon za nju u ovoj prilici je neki zanimljiv buket, a dobra kombinacija su cvetni aranzmani koji se nalaze u korpama, a u koje se stavljaju piće i bombonjera. Za nekoliko hiljada dinara imaćete provereno dobar i zanimljiv poklon kojim će se svi oduševiti.

Cvećara online koja igra u vašem timu

Ukoliko nemate vremena ili jednostavno niste ljubitelj da izlazite napolje u toku jesenjih dana, na samo nekoliko klikova od vas nalazi se „Dunjin cvet„. Osoblje ove cvećare učiniće da sve što zamislite postane stvarnost. I ne morate da se mučite ni oko preuzimanja, dostava cveca je opcija zbog koje sveži buketi stižu na dogovorenu lokaciju.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvari

Kako izabrati mesto za svadbu?

Jedna od najvažnijih odluka koju morate da donesete prilikom planiranja svadbe jeste odabir prave sale. Bajkovito i svečano okruženje je …

Dobre stvariKuhinja

Pokloni za slatkoljupce – izmamite im osmeh na originalan način

Slatki pokloni su pun pogodak za gotovo sve prilike! Mali znaci pažnje, veliki paketi raznovrsnih slatkiša ili luksuzni dezerti izmamiće …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke