Dobre stvari

Jesenja bajka na cvetnim aranžmanima

cveće

S jeseni skraćuje se dan, vreme postaje tmurno i oblačno, a bez kišobrana i toplije odeće nije pametno izlaziti napolje. Blaga melanholija počinje da vlada i dokazano je da su ljudi manje najsmejani nego kada sija sunce.

Međutim, mi vas podsećamo da uprkos lošem vremenu i setnim osećanjima, učinite nekog srećnim i budete njegovo sunce. Mali znak pažnje, poput cveta, učiniće mnogo. 

Boje jeseni i cvetni aranzmani

Iako je u toku jeseni nešto manja ponuda cvetova, to ne znači da sa onim što je preostalo, ne možete napraviti malo umetničko delo. Žuta, crvena i narandžasta mogu da budu vaš izbor boja koji će postati idealan poklon za nju, kojim ćete istog trenutka dobiti zagrljaj i mnogo nežnih reči.

Poklon za nju, tvoju mamu i najbolju drugaricu

Budite pravi džentlmeni tako što ćeš se setiti da obradujete ne samo svoju dragu, već i ostale važne dame u svom životu. Ukoliko nemate mnogo vremena, a imate želju da obradujete pripadnice lepšeg pola, mi imamo brzo i jednostavno rešenje. 

Na samo nekoliko klikova pronađete „Dunjin cvet“ – online cvećaru, i izaberete nešto iz ponude. Mi vam predlažemo box crvene ruže za izabranicu vašeg srca, kale u staklu za mamu, a za prijateljicu cvetni aranžman u šolji. Kad sve to odaberete, nudimo vam i opciju dostava cveća na kućnu adresu.

devjka dobija poklon cveće

Cvetni aranzmani za kišne dane

Neka vas tmuran i kišovit jesenji dan ne spreči da obojite dan. Obucite neki kaput zanimljive  boje, dodajte još veseliju ešarpu i pravac cvećara. Cvetni aranžmani neka budu što upečatljiviji i raznovrsniji, jer treba razbiti gradsko sivilo. 

Ukoliko ne znate koji biste buket odabrali, predlažemo vam da potražite – cvećara online „Dunjin cvet“ i pronađete jesenji buket koji bojama podseća na leto i sunce.

Poklon za nju od nje same

Predlažemo vam da ne čekate uvek da dobijte cveće od nekog, već obradujte same sebe. Naš savet je sledeći: neka vam cvećara online bude saveznik, izaberite buket (mi predlažemo box of vanda), zatim izaberite opciju dostava cveca i naznačite da vam stigne za nekoliko dana. Verujte na reč, svakako ćete se iznenaditi i ulepšati sebi dan.

Inspiracija za buket je svuda oko nas

Čini vam se da nema ničeg lepog i inspirativnog u hladnim, vetrovitim i kišnim danima. 

Razmislite još jednom. 

Opalo lišće, gumene čizme i kesteni mogu vam poslužiti i kao ideja za buket. Boje na nečijem kišobranu mogu biti podsetnik da izaberete određene boje, oblike i ukrase za dekoraciju

Cvetni aranžmani zelene kale i belog antrijuma idealno se uklapaju uz jesen i sve njene nezaobilazne dodatke. Dama koja je ljubitelj ovog godišnjeg doba – biće sigurno oduševljena ukoliko odlučite da je ovakav buket baš pravi poklon za nju.

Slavska trpeza i dekoracija

Jesen je poznata po okupljanjima ljudi, druženju i slavskim trpezama. Domaćice neretko stolove ukrašavaju buketima koji se uklapaju u celokupan ambijent, a dobar izbor su cvetni aranzmani sa astromerijama i ružama koji daju atmosferi razigran duh. 

Oni koji dolaze na slavu u ulozi gostiju, takođe imaju problem, jer se „nikada ne dolazi praznih ruku“. Idealan poklon za nju u ovoj prilici je neki zanimljiv buket, a dobra kombinacija su cvetni aranzmani koji se nalaze u korpama, a u koje se stavljaju piće i bombonjera. Za nekoliko hiljada dinara imaćete provereno dobar i zanimljiv poklon kojim će se svi oduševiti.

Cvećara online koja igra u vašem timu

Ukoliko nemate vremena ili jednostavno niste ljubitelj da izlazite napolje u toku jesenjih dana, na samo nekoliko klikova od vas nalazi se „Dunjin cvet„. Osoblje ove cvećare učiniće da sve što zamislite postane stvarnost. I ne morate da se mučite ni oko preuzimanja, dostava cveca je opcija zbog koje sveži buketi stižu na dogovorenu lokaciju.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvari

Kako osigurati svaki kutak vaše banke?

U današnjem svetu, zaštita bankarskih institucija postaje sve složenija i važnija. Banke su neizbežno na meti kriminalaca zbog velikih količina ...
Dobre stvari

Podovi – svet tekstura i materijala koji pleni kvalitetom

Važan element uređenja svakog prostora, bilo da je u pitanju enterijer, ili eksterijer poput bašte, terase, balkona i dvorišta oko ...
Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.