Dobre stvari

Gradovi sa najluđim noćnim životom u Evropi

Noćni život je veoma važan mladima, studentima, ali i onima koji su mladi a zaposleni, pa im vikend predstavlja izduvni ventil od stresa na poslu. To je vreme koje odvajamo za sebe i svoje prijatelje, da uživamo u piću i omiljenoj muzici.

Izlasci su trenuci kada se potpuno opuštamo i upoznajemo nove ljude, zbližavamo se sa svojim prijateljima i pevamo na sav glas popularne hitove.

Za doček Nove godine klubovi su čest izbor mladih, jer je u njima zagrantovan najluđi provod, a vi ne morate da brinete ni o muzici, ni o piću, ni o tome da ćete slučajno propustiti ponoć, jer su se vlasnici klubova pobrinuli za svaku stavku.

Saznajte koji su to evropski gradovi koji nose obeležje najboljeg noćnog provoda, i kakvu poziciju Beograd zauzima na ovoj ekskluzivnoj listi.

noćni klub izlazak

#1 Solun – Grčka, velika noćna atrakcija

Solun je prepun studenata, mladih ljudi, što znači da je noćni provod fenomenalan i uvek prisutan. U Solunu možete uživati u klubovima, ali i u žurkama na otvorenom, koncertima i raznim vrstama zabave.

Svi koji su bili u Solunu mogu vam potvrditi da je ovde noćni provod neverovatan, ali je aktuelniji kada je u toku letnja sezona. Kada se leto spoji sa velikom grupom mladih ljudi, hormoni počinju da luduju i svi su spremni za zabavu.

Što se tiče muzike, ona je raznovrsna, jer želi da ispuni želje svih prisutnih turista kojih ima sa raznih strana, iz svih delova Evrope. Ukoliko vas interesuje tradicionalna grčka muzika, ovde je možete čuti. Ali možete čuti i najpopularnije tehno i haus hitove, kao i sve popularniji rep.

Ovde važi ona rečenica šta se desi u Solunu, ostaje u Solunu.

#2 Beograd – Srbija, žarište noćnog života na Balkanu

Srbija je dugo bila neprvilačna za strance, jer su mislili da u Srbiji žive varvari i da na ulici mogu da vas ubiju ako krenete u prodavnicu. To vreme je, srećom, prošlo, a Beograd je postao velika atrakcija među stranim turistima koji su oduševljeni noćnim životom.

Beograd je na Balkanu prestonica noćnog provoda, pa osim stranih turista i lokalnog stanovništva, rado ga posećuju i stanovnici okolnih zemalja iz bivše Jugoslavije.

Dobar noćni provod u srpskoj prestonici je zagarantovan, pa svako ko je ikada došao ovde, nije želeo da napusti ovaj savršeni grad žurki i provoda.

Sve svetske poznate ličnosti prvo hvale noćni provod u Beogradu, i stavljaju do znanja da je Beograd ozbiljan pretedent na prvo mesto kada je u pitanju noćni provod u Evropi.

Ukoliko nemate previše novca, pročitajte kojih je to sjajnih pet mesta u Evropi koje možete posetiti potpuno besplatno.

#3 Amsterdam – Holandija, grad seksa, alkohola i ludih žurki

Svako ko je bio u Amsterdamu, ili makar čuo za njega zna da je sinonim za Amsterdam lud noćni provod. U Amsterdamu može da se dogodi apsolutno sve, pa oni koji putuju tamo treba da budu spremni na to, i da znaju gde su se uputili.

Žurke u Amsterdamu traju dok svi ne popadaju od umora, ili opijata. Amsterdam izgleda kao najbolje mesto za engleske turiste koji su poznati po tome da kad odu u drugi grad ne znaju kada je žurka gotova, a njihovo ponašanje je uvek najluđe.

U Amsterdamu nema nikakvih zabrana ponašanja, sve je dozvoljeno i sve možete da probate, pa ukoliko su vam obični izlasci postali dosadni, onda je ovo pravo mesto za vas.

#4 Marbelja – Španija, noćni provod za bogataše

Noćni provod u ovom gradu je fenomenalan, ali treba da imate mnogo mnogo mnogo i još mnogo novca. Ako je to slučaj, onda nikako ne smete da zaobiđete ovu destinaciju, međutim, ukoliko to vrlo verovatno nije slučaj onda možete da gledate slike i snimke iz ovog grada.

Ipak, mi preporučujemo da ne gledate ništa, da ne udarate sami sebi čežnju, već da se uputite u jedan od prethodno navedenih gradova i uživate u noćnom životu za pristupačnu cenu.

Kada već govorimo o skupim gradovima, ovde saznajte koji su to najskuplji gradovi za život u Evropi.

Marbelja je poznata o bogatašima koji prave neverovatne žurke na svojim jahtama, ali i bez jahte noćni provod može biti fenomenalan, lud i nezaboravan.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariPutovanja

Top 5 egzotičnih destinacija za ovo leto

U potrazi ste za savršenim begom od uobičajenih letovanja ? Egzotične destinacije su savršene destinacije za to. Uz to, one ...
Lepota

Harmonija izmedju lepote i zdravlja

U svetu punom brzine i izazova svakodnevnog života, pronalaženje harmonije između želje za lepotom i brigom o zdravlju postaje sve ...
Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.