Dobre stvari

Evo koje su prednosti organizovanja venčanja u hotelu

Mlada devojka u dugoj beloj haljini

Venčanja u hotelima postali su jedan oblik mode, sudeći po tome koliko je poslednjih godina zaživela i obogatila se hotrlijerska svadbena ponuda i koliko bogati i slavni biraju hotel za svoju svadbu – utičući time na odluke svojih ljubitelja.

Hoteli su mesta gde, pored najlepših lokacija u gradu, imate brojne pogodnosti od kojih možete napraviti svdbu za pamćenje. Takođe, venčanje u nekim od najlepših hotela u našem gradu ne može da priušti svako, pa je i ekskluzivnost samog događaja zagarantovana. Šta sve ubraja moderna, beogradska hotelijerska ponuda za svadbene proslave – saznajte u daljem teksu.

Najlepše lokacije u urbanom području

Da li želite da vaš prostor za venčanje bude autentičan i moderan? Ako i vi standardne, restoranske sale za venčanje smatrate bezličnim – hotelska atmosfera kreiraće jedinstveni događaj prepoznatljiv po otmenosti i udobnosti. 

Bilo da želite savremeno ili tradicionalno venčanje, brojni hoteli u gradu otvaraju svoja vrata mladencima različitih ukusa i kreiraju kvalitetno i elegantno iskustvo na mestima poznatim po ovakvom doživljaju. 

Tako ako vam padne na pamet da bi sala za svadbe u hotelu Majestic mogla biti dobar izbor za vas kao mladence i sve vaše prijatelje i porodice – najlepše sate provešćete u srcu prestonice, u jednom od najstarijih ali i najlepših hotela u gradu.

Iako je ovako otmenih mesta mnogo u Beogradu, pomenućemo još samo jedno od najlepših mesta za venčanje, smešteno u šumovito okruženje zvezdarske šume – vilu Belgrade Hills, koja će sve vaše snove o luksuznom venčanju pretvoriti u stvarnost.

Bogat meni i veliki broj opcija

Hoteli za svadbe svoju gurmansku ponudu izuzetno pažljivo kreiraju za mladence različitih ukusa. Meniji  su formirani tako da odgovaraju gostima tradicionalnog ukusa ali i onima okrenutim specijalitetima modernog kulinarstva.

Zakup podrazumeva pripremanje, serviranje i posluženje svadbenog ručka-večere (prema datoj specifikaciji od kvalitetnih namirnica sa deklaracijom).

Svadbe u hootelu prepoznatljive su i po tome što je gostima, osim redovne ponude sa svadbenog menija, moguće prirediti i posluženje na švedskom stolu. Raznolikost švedskog stola pruža mogućnost gostima da sami kreiraju svoj tanjir u skladu sa svojim ukusima i željama i da pojedu kvalitetan obrok dugo nakon završenog svadbenog ručka.

Moderan i luksuzan prostor sa svim tehničkim pogodnostima

Hotelska sala za svadbe sačinjena tako da zadovolji klijente koji već imaju jasno postavljene standarde i želje vezane za svoju svadbenu svečanost ali ali i one koji još uvek razmišljaju o načinu kako će provesti jedan od najznačajnih i najromantičnijih dana u svom životu.

Parking, bašta, vrhunska klima i rasveta, ozvučenje i izvanredan ketering samo su deo prednosti koje poseduje hotelski smeštaj, a ovako bitnim segmentima u organizaciji u hotelima se posvećuje posebna pažnja, što doprinosi ekskluzivnosti svadbe.

Za razliku od drugih prostora za svadbe, hoteli imaju kompletnu tehničku opremu, a posebna pažnja posvećuje se već pomenutoj klimatizaciji, tako da temperatura u sali uvek bude optimalna i prijatna, a vazduh bez dima.

Hotelske svadbene sale odlikuje moderan, ekskluzivan i sveden enterijer i lako prilagodljiv kapacitet prostora. Neutralni materijali i boje ovog urbanog prostora omogućavaju da mladenci prostor prilagode i dekorišu po želji- i to u skladu sa bilo kojim dobom u godini.

Mlada i mladoženja na stepenicama hotela

Vrhunska i profesionalna usluga

Ako za svoj poseban dan odlučite da poklonite poverenje nekom hotelu, ne morate brinuti o keteringu, fotografijama, ozvučenju, posluzi, o parkingu i redarima pa čak i o muzici jer veliki broj hotela u gradu sarađuje sa vrhunskim muzičarima koje vam mogu preporučiti.

U hotelima obično rade profesionalni konobari, šankeri, a hranu pripremaju majstori kuvarskog zanata, često čak i nagrađivani pojedinci. Vrhunska usluga je sinonim za sam boravak u hotelu pa ni svadba neće biti izuzetak.

Nadamo se da smo vam približili sve prednosti vezane za organizaciju svadbe u hotelu i da ćete nakon ovog teksta pogledati ponudu, ili pomenutih ili nekih vama privlačnih mesta. Uživajte u otmenom enterijeru i savremenoj usluzi koja će vaš najlepši dan učiniti nezaboravnim iskustvom.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariKuhinja

Laki dezerti koje možete spremiti za svaku priliku

Nema ništa bolje od trenutka kada završite obrok i zatim zaronite u mirisne, slasne dezerte. Bez obzira na priliku, od ...
AutomobiliEdukacijaPosao

Kako da najbolje opremite vaše teretno vozilo?

Kada se radi o opremanju teretnih vozila, važno je da imate pravu opremu koja će vam omogućiti da efikasno obavljate ...
Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.