Dobre stvari

Evo koje su prednosti organizovanja venčanja u hotelu

Mlada devojka u dugoj beloj haljini

Venčanja u hotelima postali su jedan oblik mode, sudeći po tome koliko je poslednjih godina zaživela i obogatila se hotrlijerska svadbena ponuda i koliko bogati i slavni biraju hotel za svoju svadbu – utičući time na odluke svojih ljubitelja.

Hoteli su mesta gde, pored najlepših lokacija u gradu, imate brojne pogodnosti od kojih možete napraviti svdbu za pamćenje. Takođe, venčanje u nekim od najlepših hotela u našem gradu ne može da priušti svako, pa je i ekskluzivnost samog događaja zagarantovana. Šta sve ubraja moderna, beogradska hotelijerska ponuda za svadbene proslave – saznajte u daljem teksu.

Najlepše lokacije u urbanom području

Da li želite da vaš prostor za venčanje bude autentičan i moderan? Ako i vi standardne, restoranske sale za venčanje smatrate bezličnim – hotelska atmosfera kreiraće jedinstveni događaj prepoznatljiv po otmenosti i udobnosti. 

Bilo da želite savremeno ili tradicionalno venčanje, brojni hoteli u gradu otvaraju svoja vrata mladencima različitih ukusa i kreiraju kvalitetno i elegantno iskustvo na mestima poznatim po ovakvom doživljaju. 

Tako ako vam padne na pamet da bi sala za svadbe u hotelu Majestic mogla biti dobar izbor za vas kao mladence i sve vaše prijatelje i porodice – najlepše sate provešćete u srcu prestonice, u jednom od najstarijih ali i najlepših hotela u gradu.

Iako je ovako otmenih mesta mnogo u Beogradu, pomenućemo još samo jedno od najlepših mesta za venčanje, smešteno u šumovito okruženje zvezdarske šume – vilu Belgrade Hills, koja će sve vaše snove o luksuznom venčanju pretvoriti u stvarnost.

Bogat meni i veliki broj opcija

Hoteli za svadbe svoju gurmansku ponudu izuzetno pažljivo kreiraju za mladence različitih ukusa. Meniji  su formirani tako da odgovaraju gostima tradicionalnog ukusa ali i onima okrenutim specijalitetima modernog kulinarstva.

Zakup podrazumeva pripremanje, serviranje i posluženje svadbenog ručka-večere (prema datoj specifikaciji od kvalitetnih namirnica sa deklaracijom).

Svadbe u hootelu prepoznatljive su i po tome što je gostima, osim redovne ponude sa svadbenog menija, moguće prirediti i posluženje na švedskom stolu. Raznolikost švedskog stola pruža mogućnost gostima da sami kreiraju svoj tanjir u skladu sa svojim ukusima i željama i da pojedu kvalitetan obrok dugo nakon završenog svadbenog ručka.

Moderan i luksuzan prostor sa svim tehničkim pogodnostima

Hotelska sala za svadbe sačinjena tako da zadovolji klijente koji već imaju jasno postavljene standarde i želje vezane za svoju svadbenu svečanost ali ali i one koji još uvek razmišljaju o načinu kako će provesti jedan od najznačajnih i najromantičnijih dana u svom životu.

Parking, bašta, vrhunska klima i rasveta, ozvučenje i izvanredan ketering samo su deo prednosti koje poseduje hotelski smeštaj, a ovako bitnim segmentima u organizaciji u hotelima se posvećuje posebna pažnja, što doprinosi ekskluzivnosti svadbe.

Za razliku od drugih prostora za svadbe, hoteli imaju kompletnu tehničku opremu, a posebna pažnja posvećuje se već pomenutoj klimatizaciji, tako da temperatura u sali uvek bude optimalna i prijatna, a vazduh bez dima.

Hotelske svadbene sale odlikuje moderan, ekskluzivan i sveden enterijer i lako prilagodljiv kapacitet prostora. Neutralni materijali i boje ovog urbanog prostora omogućavaju da mladenci prostor prilagode i dekorišu po želji- i to u skladu sa bilo kojim dobom u godini.

Mlada i mladoženja na stepenicama hotela

Vrhunska i profesionalna usluga

Ako za svoj poseban dan odlučite da poklonite poverenje nekom hotelu, ne morate brinuti o keteringu, fotografijama, ozvučenju, posluzi, o parkingu i redarima pa čak i o muzici jer veliki broj hotela u gradu sarađuje sa vrhunskim muzičarima koje vam mogu preporučiti.

U hotelima obično rade profesionalni konobari, šankeri, a hranu pripremaju majstori kuvarskog zanata, često čak i nagrađivani pojedinci. Vrhunska usluga je sinonim za sam boravak u hotelu pa ni svadba neće biti izuzetak.

Nadamo se da smo vam približili sve prednosti vezane za organizaciju svadbe u hotelu i da ćete nakon ovog teksta pogledati ponudu, ili pomenutih ili nekih vama privlačnih mesta. Uživajte u otmenom enterijeru i savremenoj usluzi koja će vaš najlepši dan učiniti nezaboravnim iskustvom.

Najnoviji tekstovi

AutomobiliDobre stvariLifestyle

Kako zaraditi od polovnog automobila?

Kada odlučite da je vreme da svoj stari automobil zamenite novim obično je prvo što radite traganje za novim automobilom …

Putovanja

Sniženje cena avio-karata za Svetski dan turizma

Svetska turistička organizacija odredila je još 1970. godine 27. septembar kao Svetski dan turizma koji se na različite načine obeležava …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke