Dobre stvari

Ekskluzivna barska oprema

barski stolovi braon boje u kaficu

Calix je firma koja se bavi uvozom i distribucijom najkvalitetnijih vrsta pića koja se prave u celom svetu. Njihova želja je da obogate izbor pića na našem tržištu, i naše kupce upoznaju sa ekskluzivnim vrstama alkoholnih napitaka. Osim zaista raznovrsne ponude pića koju imaju, u svom asortimanu imaju i raznovrsnu opremu za kafiće i barove.

Ako imate bar ili imate plan da otvorite bar, a želite da nivo usluge u njemu bude izuzetan, mi vam kažemo da vam je za to neophodna profesionalna barska oprema. Calix je kompanija koja se trudi da svojim kliijentima uvek obezbedi izvrsnost , kvalitet i pouzdanost koju podrazumeva i odlična i pouzdana barska oprema. 

Oprema za barmene – sve što možete da zamislite

Iz potrebe da pomognu i omoguće svojim kupcima da uživaju u savršenim pićima, nastala je ideja da se uz pića obezbedi i kvalitetna  prateća oprema za kafiće i barove koja će na pravi način da isprati ponudu vrhunskih pića iz njihovog bogatog asortimana. Zbog toga su odlučili da pored pića tržištu ponude i razne druge proizvode, koji su neophodni za stvaranje vrhunskog hedonističkog užitka.

Barska oprema koju imaju u prodaji obuhvata šejkere, kašike za mešanje koktela, cediljke za koktele i citruse, hvataljke za led itd. Ukoliko vam je potrebna oprema za barmene sa sigurnošću vam možemo reći da ćete je naći u Calix interet prodavnici.

 

Sejkeri –  neophodni sastojak za savršeni koktel

Najvažniji sastojak svakog dobrog koktela je upravo šejker. Sejkeri su male tajne velikih barmena, i zbog toga je od suštinske važnosti da sejkeri koji se koriste za pravljenje koktela budu profesionalni i kvalitetni. Dobar šejker je onaj koji je napravljen od kvalitetnog materijala, najčešće inoksa, veće ili manje debljine zida. Njegov poklopac mora dobro da dihtuje da piće ne bi iscurelo iz njega za vreme mešanja, a mora da ima odgovarajuću zapreminu kako bi se pića pomešala na pravi način.

I na kraju, ali naravno ne i najmanje bitno, mora da bude elegantan, lak za držanje u rukama i pravljenje čarolije koktela. Na njihovoj internet stranici postoji velika ponuda šejkera. Tamo možete pronaći idealne šejkere za vaš bar biranjem željenih kriterijuma za pretragu ponude (zapremina, materijal, boja itd.).

Neke od preporuka su Baron Yukiwa bronzani šejker, koji ima zapreminu 510ml, izrađen od inoksa u bronzanoj boji. Jedan od zanimljivijih i elegantnijih modela je i Zeus Parisienne, elegantni crni šejker, nešto veće zapremine, lepog i modernog izgleda, kreiran tako da i svojim izgledom stvara magiju savršenog koktela u rukama iskusnog barmena. 

Iz ponude vam izdvajamo i dvodelne šejkere Yokai Boston, koji postoje u zlatnoj, srebrnoj, bakarnoj ili crnoj boji. Ovi šejkeri jedisnstveni po svom dizajnu predstavljaju i ekonomičan izbor jer po ceni jednog dobijate dva šejkera različitih dimenzija. I oni postoje u više varijanti boja pa možete odabrati one koji vam se najviše dopadaju. 

Barska oprema koju su obezbedili obuhvata i barske kašike/viljuške za mešanje koktela. Ove kašike su napravljene tako da mogu da posluže i za pravljenje koktela ali iza i dekorisanje koktela i pića. One su veoma specifične i omogućavaju mešanje pića na poseban, delikatan način. 

Osim toga, tu su i cediljke za citruse (kao što je na primer Platinum Lime Squeezer) koje se mogu koristiti za ceđenje sokova od limuna, limete ili pomorandže.Tu su i raznovrsne cediljke za koktele, raznih karakteristika koje će učiniti da bez teškoća filtrirate sastojke koktela. 

Oprema za barmene koju nudi Calix prodavnica je zaista sjajna, i moramo da istaknemo jedinstvena na tržištu naše zemlje. Svi artikli su veoma kvalitetni, napravljeni od vrhunskih materijala od strane renomiranih proizvođača opreme za barove iz celog sveta, koji su svoj profesionalizam pretočili u alate koji svaki ekskluzivni bar treba da ima. 

Najnoviji tekstovi

Uradi sam

Šta kada u pola stana ima struje, a u pola nema

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da nestane struje u stanu. Naravno, odmah proveravate da li je samo kod vas …

Dobre stvariLifestyleUradi sam

Uticaj energetske stabilnosti na svakodnevne kućne poslove

Kako se zima približava šuškanje o mogućim restrikcijama struje se sve češće ponavlja. Iako još uvek nema zvaničnih informacija, Vlada …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke