Dobre stvari

Donji veš koji svaka žena treba da ima u svojoj fioci

Ženske pink gaćice

Da li ste se ikada pitali kakav sve donji veš jedna žena treba da poseduje? Koji su to modeli koji bi trebalo da krase jednu žensku fioku i koji su idealni za sve moguće prilike i kombinacije?

Bilo da tražite udobnost, model koji vašem tipu građe najviše odgovara ili model koji će istaći Vaš seksipil, postoje neka univerzalna pravila kada je u pitanju ženski donji veš. Pre svega, najvažnije pravilo je birati kvalitetne proizvođače.

Na našem tržištu postoje odlični proizvođači veša, kao što je rs.jasmil.rs, čija je online ponuda zaista velika i gde svaka žena može da pronađe baš onakav model kakav traži.

Da li znate kakav model Vi tražite? Evo koji su to pravi ženski modeli donjeg veša koje bi svakako trebalo da se nađu u vašoj fioci. 

#1 Slip gaćice – udobnost na prvom mestu 

Jedan od neuobičajenih modela ženskog donjeg veša koji gotovo svaka žena na svetu poseduje jesu slip gaćice. U pitanju su klasični modeli koji nisu zatvoreni i duboki sa zadnje strane. Klasični slip modeli su izrađeni od udobnih materijala, najčešće sa pamučnom postavom

One su, pre svega, praktične i nosive, a mogu da budu sasvim obične i zavodljive. Proizvode se od velikog broja materijala, u raznim bojama i dezenima, zbog čega spadaju u najprodavanije modele ženskog donjeg veša na tržištu. 

Ovakve gaćice imaju dosta elastina što ih čini veoma prijatnim za nošenje, zbog čega bi Ssvaka ženska osoba koja preferira udobnost, trebalo bi da ih ima u svom ormaru.

#2 Bikini – najpopularniji modeli ženskog donjeg veša

Bikini donji deo veša je napravljen je po uzoru na donji deo bikini kupaćeg kostima i decenijama unazad spada u najpopularnije modele, pre svega jer odgovara gotovo svakom tipu ženske građe. Kada je reč o bikiniju, prva asocijacija je model koji je tanak na ivicama i koji lepo pokriva zadnjicu. 

Modeli bikini gaćica su visoko izrezane i imaju pojas koji se nalazi okvirnih 7 santimetara ispod struka, dok zadnji i prednji deo podsećaju na trouglove. Mogu da budu udobne i seksi u isto vreme, zahvaljujući raznim materijalima od kojih se proizvode. Pored pamuka, mikrofibera i najlona, mogu se videti modeli sa čipkom i mrežom. 


#3 Brazilijana – egzotičan i praktičan veš za nošenje 

Mnoge žene prosto obožavaju brazilijana modele gaćica koje su nastale inspirisane kupaćim modelima sa brazilski plaža. Karakterišu ih prijatni i prirodni materijali od kojih se proizvode, kao i udobnost kojoj mnoge žene teže. One su pravougaonog oblika, sa rubom koji se završava tik ispod same zadnjice. 

Najvažnija stavka od brazilijana modela jesta ta što se ne ocrtavaju ispod odeće što ih čini veoma praktičnim za nošenje ispod bilo kog tipa ženske odeće, bilo da je reč o pantalonama, suknji, šortsu ili haljini. Pored toga, odlično ističu žensku zadnjicu zbog čega su jedne od najomiljenijih modela ženskog veša kod mnogih muškaraca-

#4 Tange – odličan izbor za isticanje seksipila

Opšte je poznato da su tanga modeli ženskog donjeg veša jedna od najboljih izbora kada je u pitanju isticanje seksipila ženskog tela. One su visoko isečene i plitke zbog čega ih uglavnom nose vitke i zgodne žene koje se osećaju prijatno u svojoj koži. 

Tange su najpraktičnije za nošenje ispod laganih i tankih materijala pošto su i same veoma lagane i gotovo nemoguće za bilo kakvo ocrtavanje. Prema mišljenju mnogih pripadnika jačeg pola, žensko telo najbolje izgleda upravo u tanga modelima.

Devojka u crnim gaćicama

#5 Bokserice – potpuna pokrivenost i prijatnost

Bokserice spadaju u zavodljive, romantične i udobne gaćice koje se nose nisko na struku. Odlične su jer se ne ocrtavaju i pomažu u oblikovanju zadnjice zahvaljujući punoj tkanini koja pomaže da se postigne onaj okgruglast i isklesan oblik koji mnoge žene priželjkuju.

One su takođe veoma prijatne i udobne za nošenje ispod pantalona, suknji i haljina, zbog čega ih žene prosto obožavaju. Odlične su za nošenje ispod raznih materijala, s obzirom da se uglavnom ne ocrtavaju ispod odeće

#6 Klasični model – idealni model za one dane u mesecu

Klasični model je odličan izbor za one žene koje žele potpunu pokrivenost kukova i stomaka,što im omogućava visoki pojas. Ovakvi modeli nisu naročito atraktivni, ali su veoma zahvalni za nošenje spod farmerki, šortseva i širokih suknji.

Ono što ih najviše karakteriše jeste udobnost, zbog čega ih žene najčešće nose tokom onih dana u mesecu, po kući, ili ispod odeće sa visokim strukom. 

Najbolji model gaćica je onaj u kojima se najbolje osećate 

Bez obzira na to koji god model gaćica da odaberete za svoj ormar, najvažnija stavka jeste da je to veš u kome se vi najbolje osećate. Uvek je dobro imati razne modele na raspolaganju, kako bi mogli da se kombinuju uz razne odevne predmete.

Međutim, ne treba se držati ovog pravila po svaku cenu, već isključivo birati one koje Vam zaista odgovaraju, bilo da su to samo slip gaćice, bokserice, tange, i sl. Šta god da odaberete, vodite računa da ste odabrali onaj veš koji Vam zaista prija. 

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariLifestyle

Crossfit: Savršeno rešenje za ljubitelje izazova

Crossfit je princip vežbanja koji se ističe svojom visokointenzivnom, raznovrsnom i funkcionalnom prirodom. Ovaj trening sistem je razvijen kako bi …

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke