Dobre stvari

Dolazite iz inostranstva? – Razlozi zbog kojih je rent a car najbolja opcija

razmena ključeva od automobila

Dolazak iz inostranstva u Srbiju često ume da bude praćeno konstantnim gužvama na putu, nervozom zbog sporog saobraćaja i stresom zbog kašnjenja gradskog prevoza. Kako biste se lepo proveli i valjano odmorili prilikom dolaska iz inostranstva, idealna opcija bi bila da ovde imate sopstveno vozilo koje možete da vozite u bilo kom trenutku.

Ipak, činjenica je da su putovanja mnogo lakša ukoliko idete avionom, pogotovo ako se radi o udaljenim destinacijama. 

Postavlja se jednostavno pitanje – šta raditi u ovakvim situacijama? Kako ne biste opterećivali nekoga da vas svakodnevno vozi od tačke A do tačke B, a i kako biste vi bili rasterećeni i imali vozilo u svakom trenutku, najbolja opcija bi bila da iznajmite automobil u nekoj od mnogobrojnih rent a car agencija u Beogradu ili ostatku Srbije. Ovakva ideja biće najbolja zbog mnogo stvari, a u nastavku teksta vam nudimo nekoliko razloga zbog kojih se nećete pokajati.

Kvalitetne rent a car agencije možete pronaći već na aerodromu

Kada dolazite u srpsku prestonicu, rent a car Beograd biće nešto što vam je preko potrebno. Neke rent a car agencije možete pronaći i na samom aerodromu, a već njihova lokacija govori o tome koliko su posvećeni svim svojim klijentima i kako im izlaze u susret već po samom sletanju na aerodrom.

Primera radi, poslovnica agencije EFEX rent a car Beograd na raspolaganju je svojim korisnicima tokom čitavog dana. Iznajmljivanje automobila na aerodromu značajno će olakšati vaš dalji put u Srbiji.

Možete da birate automobil po svojim standardima i sopstvenom ukusu

Kada dođete u situaciju da iznajmite automobil, u prilici ste da samostalno odaberete onaj model koji vama najviše odgovara. Bilo da dolazite na odmor sa porodicom, samostalno zbog posla ili na neki sastanak, kvalitetne rent a car agencije moći će da vam ponude veliki asortiman različitih automobila.

Zahvaljujući tome, možete samostalno izabrati željeni nivo opremljenosti automobila, veličinu, marku, model, godište, tip motora i slične stvari

Iznajmljivanjem automobila u rent a car agenciji uštedećete vreme

Kada doputujete iz inostranstva, poslednja stvar koja vam treba jeste da se vozite u gradskom prevozu i čekate da se raščisti gužva na putu. Osim toga, sa iznajmljenim automobilom ste potpuno pošteđeni provođenja vremena po različitim servisima ili traženja nekih dodatnih delova za automobil.

Sva ta zaduženja, kao i mnoga druga padaju na agenciju, koja je dužna da vam uruči potpuno opremljeno i ispravno vozilo.

Ne treba da brinete o potencijalnim kvarovima

Kada iznajmite automobil, potrebno je da znate da je to vozilo moralo proći kroz sve moguće provere kako bi stiglo do vas. To znači da je automobil prošao sve servise, te je opremljen najboljim mogućim delovima i opremom kako biste se vi bezbedno vozili bilo kuda.

Čak i ukoliko dođe do potencijalnog kvara, sve troškove popravke snosiće agencija. Osim toga, za bilo kakve nesreće i nezgode na putu imaćete na raspolaganju i osiguranje, čime ćete obezbediti kako svoju sigurnost, tako i sigurnost svih onih koji sa vama putuju. 

Neke agencije nude minimalan depozit i cene

U srpskoj prestonici postoji mogućnost da pronađete i rent a car Beograd bez depozita, ili da on bude po znatno nižim cenama nego što je to inače praksa. U voznom parku EFEX rent a car agencije klijenti će moći da iznajme apsolutno bilo koju marku vozila uz najniži mogući depozit, što će mnogo značiti svima onima koji dolaze iz inostranstva. Taj depozit moguće je platiti u kešu, ali i platnim karticama u svim poslovnicama agencije. 

Ukoliko postanete redovan klijent određene rent a car agencije, moći ćete da očekujete i velike povlastice i popuste kada ponovo iznajmljujete vozilo. Primera radi, u pojedinim agencijama možete dobiti različite sezonske popuste, koji se u EFEX rent a car agenciji mogu kretati i do 60%. Ova cena je uračunata zajedno sa kaskom osiguranjem, čime se agencija ističe po zaista niskim i pristupačnim cenama. S obzirom na to da su u ponudi najnoviji i najmoderniji automobili, može se reći da je ova agencija najbolja na tržištu po odnosu cene i kvaliteta. 

Iznajmljivanje automobila u kvalitetnoj rent a car agenciji može vam doneti mnoštvo benefita koje nikako ne bi trebalo da zanemarite kada dolazite iz inostranstva. Kvalitetno vozilo iz rent a car agencije obezbediće vam potpunu fleksibilnost i slobodu i uštedeće vaše dragoceno vreme, a vi ćete bez brige moći da uživate u svim pogodnostima vozila i agencije. Zbog toga, što pre istražite sve pogodnosti koje nude rent a car agencije i zaplovite u saradnju koja će vam doneti samo benefite i povlastice.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariLifestyle

Kako da odeća u ormaru ostane sveža i mirisna

Stižu prvi hladniji dani i došlo je vreme da iz ormara izvučete svoj omiljeni džemper. Na prvi pogled, džemper deluje …

Dobre stvari

Serije 2023. – najbolje strane i domaće serije 2023. godine

Polako se približavamo kraju ove godine i vreme je za top listu serija koje su je obeležile. Iako smo konstantno …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.