Dobre stvari

Cena dekubitnih dušeka

dekubitus dušek

U današnje vreme je sve češća potreba za korišćenjem antidekubitnih dušeka. Razlozi za to su različiti, a samo neki od njih jesu savremeni stil života, nepokretnost, različite dekubitne rane i ostali zdravstveni problemi koji otežavaju svakodnevno funkcionisanje čoveka.

Zbog svega toga, tehnologija koju pruža antidekubitni dušek i njegova praktičnost i efikasnost često su izbor svih koji imaju slične zdravstvene tegobe. Najzad, za antidekubitni dušek se ne odlučuju samo ljudi sa zdravstvenim problemima, već i oni koji žele preventivno da vode računa o svome zdravlju.

Šta je to antidekubitni dušek?

Antidekubitni dušek je stvoren kako bi uspešno sprečio nastanak takozvanih dekubitnih rana, kao i sprečavanje širenja već postojećih rana. Radi se o jedinstvenom medicinskom sredstvu koje značajno doprinosi ozdravljenju mnogih pacijenata.

Antidekubitni dušek radi uz pomoć kompresora koji ujedno ima i glavnu ulogu u čitavom radu i sistemu. Njegova uloga jeste da naizmenično upumpa i ispumpa vazduh u komore. Na taj način se stvara efekat konstantne masaže svih delova tela na kojima pacijent leži.

Antidekubitni dušek je izuzetno praktičan, dok je pri svom radu tih i gotovo neprimetan. Pored toga je i veoma udoban, dok je posebno lak i jednostavan za montiranje i celokupnu upotrebu. Zbog toga, jednostavan je za korišćenje u bolničkim uslovima, gde treba delovati brzo i efikasno, ali je praktičan i za kućne uslove.

Posebna prednost antidekubitnih dušeka jeste što ne zahteva konstantnu medicinsku negu i nadzor nekoga, te ga pacijent može i potpuno samostalno koristiti u svom domu. To mu daje još više na glasu i ne čudi činjenica da je antidekubitni dušek broj jedan kada su u pitanju različiti zdravstveni problemi. 

Danas je antidekubitni dušek najpopularnije sredstvo u bolničkim ustanovama, domovima za stare, kao i kod ostalih fizičkih lica koji imaju bilo kakve smetnje. Bilo da je u pitanju oporavak od neke hirurške operacije, prinuđeni ste da ležite u krevetu duže vreme, nepokretni ste ili imate razvoj dekubitnih rana, antidekubitni dušek biće pravi izbor prilikom oporavka od različitih povreda. Budući da ne može svako sebi da obezbedi adekvatnu medicinsku negu, antidekubitni dušek efikasno zamenjuje bilo koga i sam čini potreban posao.

Koje su cene antidekubitnih dušeka?

Cena antidekubitnih dušeka može biti presuda prilikom odluke da li da uložite u ovakav vid dušeka ili ne. Međutim, nakon što otkrijete sve prednosti i ceo sistem rada antidekubitnih dušeka, uverićete se da je to ono što vam je potrebno. Galena Medic vam nudi nekoliko izuzetno kvalitetnih modela antidekubitnih dušeka, a na stranici Antidekubitni dušek cena možete istražiti i pogledati kvalitet, cene i celokupnu ponudu.

Galena Medic je mesto gde je moguće kupiti antidekubitni dušek sa kompresorom ili bez njega, u zavisnosti od vaših afiniteta i potreba. Najvažnije od svega jeste to što su cene izuzetno povoljne, dok su akcije redovne. Pored toga, prilikom svake kupovine biće vam obezbeđena i besplatna dostava, kao i garancija u roku od 2 godine.

Ukoliko poručite antidekubitni dušek, već istog dana on stiže na vašu adresu, a biće omogućena i besplatna montaža. Velika prednost jeste ta što su svi antidekubitni dušeci firme Galena Medic testirani, te poseduju dozvolu Ministarstva zdravlja, kao i rešenja ALMS-a. Ukoliko se desi da iz bilo kog razloga niste zadovoljni proizvodom, novac će vam biti vraćen.

Postoji nekoliko tipova antidekubitnih dušeka koji su u ponudi, a u pitanju su saće tip, tubasti tip i poliuretanski tip. Saće tip i tubasti tip su se do sada pokazali kao najefikasniji u praksi, te su zbog toga i najkupovaniji. Cena saće tipa kreće se od 9.000 do 18.000 dinara, dok je njihova konstrukcija izuzetno efikasna i praktična. Jastučići koje poseduje se naizmenično pune i prazne, te tako ostvaruju efekat masaže pacijenta. Zbog toga, cene saće tipa su krajne ekonomične i povoljne.

Pored toga, tubasti tip antidekubitnih dušeka ima veću nosivost, od 150 kg do 180 kg. Može da se koristi i u preventivne svrhe, što dodatno doprinosi njegovom kvalitetu. Međutim, tubasti tipovi su nešto skuplji, te se njihova cena kreće od 18.000 dinara do 35.000 dinara. Poslednji tip jeste poliuretanski tip, koji nije naročito zastupljen kod nas. On ima prirodnu ventilaciju, a cena mu se kreće oko 14.000 dinara.

Prilikom kupovine antidekubitnih dušeka, važno je obratiti i pažnju na cenu i odlučiti se za najpogodniji vid dušeka. Vrlo često možete ih kupiti po akcijskoj ceni, a informacije o akcijama možete uvek pronaći na sajtu Antidekubitni dušek akcija.

Pored toga, specifikacije svakog dušeka će vam dodatno pomoći u odabiru, a svakako bi bilo dobro konsultovati se i sa svojim odabranim lekarom. Antidekubitni dušek i sve njegove prednosti mogu značajno da olakšaju vaš život i celokupno zdravstveno stanje, stoga ne treba da se libite da kupite ovakav vid dušeka. Na osnovu svojih specifikacija, praktičnosti i udobnosti, antidekubitni dušek učiniće sve da vaši bolovi i rane postanu prošlost.

Najnoviji tekstovi

Edukacija

Tradicionalni marketing i strategije zasnovane na njemu

Marketing je bio ključan deo poslovanja od trenutka njegovog nastanka. Međutim, tokom godina, metode i strategije koje se koriste u …

Putovanja

5 najegzotičnijih ostrvskih destinacija za putovanje

Putovanje na egzotična ostrva kao u filmovima postalo je san mnogih putnika širom sveta. Ostrvski rajevi nude ne samo nezaboravne …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke