Dobre stvari

Ako volite noćni provod ovo su destinacije za vas

Noćni provod u Srbiji jedan je od glavnih aduta ove zemlje, te ne čudi činjenica da mnogi ovde dolaze upravo radi dobre zabave. Zahvaljujući popularnim kafićima, restoranima i klubovima koji su smešteni širom naše zemlje, mnogobrojni gradovi Srbije idealno su mesto za noćni provod i zabavu koja se ne zaboravlja.

Beograd – centar dobrog provoda i zabave

Zasigurno je Beograd grad koji je epicentar kvalitetnog provoda i nezaboravne zabave. U zavisnosti od toga da li želite da uživate u noćnom klubu na žurci sa prijateljima, u elegantnoj večeri udvoje ili u skromnom provodu sa porodicom, u Beogradu ćete moći da pronađete lokale koje će vam ovo obezbediti.

Ukoliko dolazite u Beograd na više noćenja, stan na dan Beograd, biće vaša najbolja odluka ne samo za odmor posle burih noći. Smeštajnih jedinica u kojima se može organizovati proslava ima sve više, opremljene su modernim ozvučenjima i dodatnim pogodnostima poput bazena, te su idealna mesta da nastavite zabavu.

Kao jedan od najpopularnijih klubova u srpskoj prestonici jeste klub Baraka, koji je ujedno i restoran sa odličnom nacionalnom i tradicionalnom kuhinjom. Živa svirka, uvek sjajna atmosfera i boemski ambijent oduševiće sve turiste. Svi oni koji vole da uživaju u boemskoj amosferi, nikako ne treba da zaobiđu čuvenu Skadarliju, ulicu u kojoj ćete uživati u prepoznatljivim tradicionalnim zvukovima. Neki od najpoznatijih restorana ovde jesu Mali Vrabac, Šešir moj, Dva jelena, Velika Skadarlija i mnogi drugi.

Mladi, ali i svi oni koji su u potrazi za različitim muzičkim žanrovima mogu uživati u mnogobrojnim klubovima širom grada. Po dobrom provodu ističe se Freestyler, gde gosti mogu uživati u zvukovima devedesetih, Gotik za mlade turiste i brojni splavovi kao što su Nacionalna klasa, Na vodi kafana, klub kafana Tarapana, Tag, Leto i mnogi drugi. Najtraženija pića poput tekile ili vodke ovde su po ceni od oko 700 dinara.

Najekonomičniji smeštaj u srpskoj prestonici ponudiće vam soba na dan Beograd. U Beogradu možete pronaći sobe sa različitom kvadraturom, raznovrsnog cenovnog ranga i sa mnoštvom pogodnosti. Zahvaljujući pristupačnim cenama soba u Beogradu, ovakav smeštaj možete naći po ceni već od 30 evra.

Zlatibor – Planina koja nudi sjajan provod

Zlatibor je danas planina koja po noćnom provodu i kvalitetnoj zabavi definitivno može da se nađe u rangu sa Beogradom. Mnogi turisti biraju da, nakon što dan provedu uz mnoštvo aktivnosti, zanimljivosti i turističkih atrakcija na planini, veče upotpune sjajnim provodom i zabavom u mnogobrojnim kafićima i klubovima. Klubovi i različiti restorani postanu još puniji tokom zime i leta, kada turista ima mnogo više.

Mladi turisti se najčešće odlučuju za mnogobrojne klubove i barove, a neki od najpopularnijih na Zlatiboru jesu klub Vendom, Grand Irish Pub i klub Alibi. Ovde turisti mogu uživati kako u muzičkom programu DJ-a, tako i u nastupima poznatih estradnih umetnika i grupa. Neki od ovih klubova imaju i svoje etno kuhinje, te možete uživati u sjajnim porcijama koje se kreću već od 1000 dinara. Nikako ne treba zaboraviti ni čuveni trg kod jezera, gde se često održavaju brojni koncerti, manifestacije i festivali.

Smeštajne jedinice na Zlatiboru lako će pronaći svi turisti, nezavisno od njihovih želja i afiniteta. U centralnom delu planine možete pronaći smeštaj po ceni već od 50 evra, dok na periferiji možete pronaći kvalitetan apartman po ceni već od 30 evra. Sve smeštajne jedinice na Zlatiboru nude odličan odnos cene i kvaliteta, te je na vama da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Niš – Grad namenjen studentskom provodu

Budući da je Niš poznati studentski i kulturni centar, studenti ovde najviše uživaju u kvalitetnom noćnom provodu. Ovaj grad meraka i boemskog načina života privlači mlađu populaciju, koja uživa u prijatnom ambijentu i nezaboravnom provodu niških četvrti. Odlična atmosfera tokom noći vlada u gotovo svim kafićima, klubovima i restoranima, te možete sami izabrati ono što vam srce najviše traži i uživati u autentičnom provodu na jugu.

Najpopularniji klub za izlazak u toku letnjih meseci jeste klub Clinica, koji je smešten na Niškoj tvrđavi. Ove žurke na otvorenom, koje traju do zore, prepričavaju se godinama, te tako stvaraju odlične uspomene. Osim njega, popularni su još i klub Manila, Feedback klub i Sunset klub, gde turisti tokom čitave noći mogu uživati u različitim muzičkim žanrovima.

Osim mnogobrojnim kvalitetnim kafićima i klubovima, Niš obiluje i udobnim smeštajnim jedinicama koje možete pronaći na gotovo svakom koraku. Najbolja opcija biće da tražite smeštaj u blizini centra, kako biste bili na samo nekoliko minuta udaljeni od glavnih gradskih atrakcija. Prosečna cena jednog noćenja u Nišu iznosi oko 40 evra po noćenju.

Zahvaljujući bogatoj turističkoj ponudi naše zemlje, Srbija je na čitavom evropskom tlu jedna od najpoznatijih zemalja koja nudi dobar i zagarantovan noćni provod. Stoga, što pre istražite kvalitetne smeštajne jedinice u različitim gradovima Srbije i uživajte u zvukovima popularne muzike do kasno u noć.

Najnoviji tekstovi

Dobre stvariKuhinja

Laki dezerti koje možete spremiti za svaku priliku

Nema ništa bolje od trenutka kada završite obrok i zatim zaronite u mirisne, slasne dezerte. Bez obzira na priliku, od ...
AutomobiliEdukacijaPosao

Kako da najbolje opremite vaše teretno vozilo?

Kada se radi o opremanju teretnih vozila, važno je da imate pravu opremu koja će vam omogućiti da efikasno obavljate ...
Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.