Dobre stvari

5 najpouzdanijih mobilnih telefona u 2019. po iskustvu korisnika

Samsung Galaxy mobilni telefon beli

U današnje vreme u kom savremena tehnologija i tehnološki razvoj gotovo svakog dana iznedre nešto novo, nije previše teško pronaći dobar telefon. Savremeni mobilni telefoni su po pravilu veoma pouzdani i kvalitetni te nije potrebno da se menjaju na godišnjem nivou. Ipak, inovativni programi najvećih proizvođača ovih uređaja i stalno unapređivanje njihovih performansi čine da mobilni telefoni brzo “zastare” jer se konstantno pojavljuju novi, “pametniji” i pouzdaniji modeli. 

Zbog toga je prilikom kupovine mobilnog telefona važno upoznati se detaljno sa tim kakve su njegove performanse, kako zbog neophodne pouzdanosti, tako i zbog cene koju bi trebalo da platite za njegovu kupovinu.

Pred vama je lista nekih od najpouzdanijih pametnih mobilnih telefona u 2019. godini, a ukoliko nemate budžet za njih ili se igrom slučaja ipak dogodi neki peh, važno je znati da je moguće otkloniti problem na adekvatan način uz preporučen i pouzdan servis za mobilne telefone.

#1 Samsung Galaxy Note 10 Plus

Za Samsung Galaxy Note 10 Plus se bez razmišljanja može reći da je vrhunski pametni telefon, jedan od najboljih koji trenutno postoje na tržištu. Ovaj mobilni telefon je za američko tržište opremljen najnovijim Qualcomm procesorom, dok u Evropi model dolazi sa Exynos procesorom. Poseduje ogromnu količinu RAM-a, kao i brzu internu memoriju, sa mogućnošću proširenja putem microSD kartice. 

Note 10 Plus ima bateriju izuzetno velikog kapaciteta, koja je sposobna da izdrži tokom celog dana, što je velika retkost za smart telefone. Uz ovaj model možete biti sigurni da vas neće izdati tokom dana kada vam je najpotrebniji. Veliki ekran i fine linije čine ovaj mobilni telefon veoma elegantnim i pogodnim za sve one koji ciljaju na sofisticiranost i kvalitet. 

#2 Huawei P30 PRO

Huawei P30 Pro telefon jedan je od najnovijih smartfona koje je predstavila ova kineska kompanija. Ovaj mobilni telefon smatra se jednim od pametnih telefona sa najboljom kamerom koja je dostupna u današnje vreme. Ovo je tačno, velikim delom zahvaljujući inovativnom periskopskom sočivu i glavnoj kameri od čak 40 megapiksela

Masivna baterija Huawei P30 Pro modela od 4.200 mAh i Kirin 980 procesor održavaju ovaj telefon u punoj snazi i brzini više od jednog dana. Posebna prednost ovog uređaja je i njegov dizajn, kao i mogućnost da bežično puni druge telefone.

#3 Apple Iphone XS MAX/XS

Kompanija Apple nije poznata samo po visokokvalitetnim uređajima, već i po odličnim marketinškim kampanjama, brendiranju i promociji svoje marke. Iz tih razloga, popularni Iphone (Ajfon) već nekoliko godina unazad važi za prestižan mobilni telefon, koji je skup, ali koji svako želi da ima u svom posedu. 

Iphone XS MAX/XS jedan je od najboljih pametnih telefona koji su izašli iz ove američke kompanije. Telefon poseduje fenomenalni OLED ekran, izuzetno kvalitetnu bateriju (što je bila jedna od retkih mana prvobitnih Iphone modela), kao i novi softver za kameru, što ga čini izuzetno privlačnim telefonom svim onim ljudima koji od mobilnog žele najviše. 

Iphone telefoni redovno dobijaju ažuriranja, a iOS aplikacije su i dalje bolje od uporedivih Android aplikacija, uprkos značajnim poboljšanjima na Android telefonima.

Iphone X sa slušalicama

#4 OnePlus 7 PRO

OnePlus kompanije je poznata pre svega po savršenom dizajnu svojih modela, ali i po izuzetno dobrim i brzim performansama i snazi koja je, u tom cenovnom rangu, jedna od najboljih. OnePlus mobilni telefoni sa svakom novom serijom izazivaju vodeće kompanije kao što su Samsung i Apple i bezmalo im pariraju.

Dizajn OnePlus 7 PRO modela je veoma elegantan, a kvalitet izrade vrhunski. Telefon poseduje divan AMOLED ekran od 6,67 inča, Qualcomm Snapdragon 855 procesor, trostruku zadnju kameru, dovoljno RAM-a i mogućnosti unutrašnjeg skladištenja. Posebna prednost ovog uređaja je velika baterija od 4.000mAh i Warp Charge 30 mogućnost, uz odličnu radio podršku za GSM mreže.

#5 LG V40 THINQ

LG kompanija je i tokom 2019. godine nastavila sa svojom uspešnom misijom, a to je da objavljuje telefone odličnih performansi, koji odolevaju vremenu i koje umeju da cene pravi ljubitelji ovih mobilnih uređaja.

Konkretni model LG V40 THINQ sadrži 3,5 mm širok priključak za slušalice sa Quad-DAC podrškom, trostruko podešavanje zadnje kamere, dvostruku prednju kameru, bežično punjenje, a ocenjen je odličnom ocenom kada je reč o otpornosti na udarce.

Telefon poseduje i microSD karticu za jeftino neograničeno proširenje skladišta, ekran preko celog prednjeg dela i neverovatnu audio podršku zahvaljujući svojim Boombok sistemom zvučnika. Baterija ovog telefona je 3.300 mAh što omogućava dugotrajno korišćenje. 

Savremeni uslovi života nametnuli su da pametni telefoni budu neizostavni segment ljudske svakodnevice te kao takvi moraju u potpunosti da odgovore na sve veće zahteve i potrebe svojih korisnika. Svi oni koji su imali prilike da dođu u dodir sa nekim od ovih telefona sa liste mogu da posvedoče o njihovom kvalitetu, pouzdanosti i svim performansama koje ovi mobilni uređaji mogu da ponude. 

Najnoviji tekstovi

Uradi sam

Šta kada u pola stana ima struje, a u pola nema

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da nestane struje u stanu. Naravno, odmah proveravate da li je samo kod vas …

Dobre stvariLifestyleUradi sam

Uticaj energetske stabilnosti na svakodnevne kućne poslove

Kako se zima približava šuškanje o mogućim restrikcijama struje se sve češće ponavlja. Iako još uvek nema zvaničnih informacija, Vlada …

Dobre stvari

Ručno birana kolekcija.

Preporuke